Annonce: Minimum 18 år  – Regler og vilkår gælder – Ansvarligt spil: ludomani.dk


Tag med Ballet Bingo til Santorini

Sommeren er kommet til Danmark, men hvis du alligevel kræver sydens sol, så kan du lige nu komme med Ballet Bingo til Santorini.

Du kan nemlig vinde en konkurrence, der løber fra i dag den 1. juni og frem til den 10. juni, hvor hovedpræmien er en rejse for to.

Det eneste du skal gøre er at spille løs på de udvalgte spilleautomater for at optjene lodder til den trækning, der foregår den 10. juni.

Du skal spille på disse automater:

  • Lost Relic
  • Victorious
  • Divine Fortune
  • Gonzo’s Quest

Sådan kommer du med Ballet Bingo til Santorini

Det er ikke svært at kvalificere sig til lodtrækningen, og har du bare en lille smule held på de gældende spilleautomater, behøver det faktisk ikke engang koste dig noget som helst. Du skal bare satse for 186 kr.

Hver gang du satser for de 186 kr. (€25) – uanset om du vinder eller taber – optjener du et lod til trækningen, og det er kun dig selv, din tid og dit budget (hvis du taber), der sætter grænser for hvor mange lodder du kan optjene.

Skulle det ikke lykkes for dig at hente rejsen hjem, er der hele 19 forskellige kontante præmier, som du måske kan vinde i stedet. Disse knapt så heldige spillere, bliver mellem €100 og €1.000 rigere.

Gå ind til Ballet Bingo med det samme og start en af de udvalgte spilleautomater op. Hvis du først skal have oprettet din spillekonto hos Ballet Bingo, kan du se frem til at få en velkomstbonus på helt op til 2.000 kr. oveni din første indbetaling.

God fornøjelse!

Annonce: Minimum 18 år  – Regler og vilkår gælder – Ansvarligt spil: ludomani.dk