Annonce. Spillemyndighedens hjælpelinje: Stopspillet.dk | Selvudelukkelse: ROFUS.NU | Spil ansvarligt | 18+. Vilkår og betingelser gælder.


Bingo.com

Bingo.comVi har allerede begyndt nedtællingen her på Bankoforum. Vi tæller ned til det bliver Nytårsdag og vi står i en helt ny verden inden for dansk spil. Der bliver nemlig åbnet for nye bankoudbydere på det danske marked, og en af de udbydere, som vi med spænding ser frem til er Bingo.com.

Bingo.com er en spændende bankohal, som tilhører Kindred Group, der også har Maria og Unibet under sig. Det sammen med det faktum, at både vores svenske og norske naboer allerede nyder godt af de spændende spil herfra, gør at vi føler os nogenlunde sikre på, at vi også får Bingo.com at se i en dansk version, når kalenderen siger 2018.

Og her er virkelig tale om en spændende bankohal. Her er fuld fart på en masse spændende bankospil, der starter med korte mellemrum. Dertil kommer et fint udvalg af spilleautomater, men for de bankohungrende danskere er det ikke det, der er interessant ved Bingo.com, for casinoer har vi allerede masser af.

Hvad kan vi forvente af Bingo.com?

Hvis vi forudsætter, som vi tror her på Bankoforum.dk, at Bingo.com rent faktisk kommer i en dansk version, så er der mange gode grunde til at have tårnhøje forventninger. Siden byder på otte forskellige bingorum, hvoraf der bliver spillet i seks af dem hver eneste dag, og de to sidste er åbne ved særlige lejligheder.

To af rummene byder på banko med 90 numre og i de resterende spilles der med 75 numre. Der er progressive jackpots i alle de daglige bingorum med undtagelse af Beginner’s Luck rummet.

Og det er netop de progressive jackpots, som er specielle ved Bingo.com, for de er intet mindre end gigantiske. Rummene har ikke de samme navne som hos Maria og Unibet, men det er de samme jackpots. Den største af dem, der hos Bingo.com hedder The Grand, har netop rundet 700.000 svenske kroner mens dette bliver skrevet. Den kan vindes for en pladepris på blot 5 kr.

Flot velkomsttilbud hos Bingo.com

Hvis Bingo.com kommer til Danmark bliver det nok i en version, som på de fleste måder hvis ikke alle kan sammenlignes med den svenske og den norske. Derfor giver det også mening at tage et kig på det velkomsttilbud, som vores skandinaviske naboer kan gøre brug af.

Og det er faktisk nøjagtig det samme tilbud de får gavn af (når man ser bort fra den lille forskel i valutaen). Både svenskerne og nordmændende kan gøre brug af en 100% velkomstbonus op til 1.000 kr. og 100 gratis spins til de mange spilleautomater,som du også finder på siden.

Dertil kommer to ugers adgang til det førnævnte Beginner’s Luck rum, som kun er for nye spillere. Her finder du masser af billige og sågar gratis bankospil, mens du hygger dig med de andre nye spillere hos Bingo.com.

Der er med andre ord grunde nok til at glæde sig til januar 2018. Hvis du vil vide mere om Bingo.com, kan du læse en grundig anmeldelse hos vores norske søsterside Bingoguiden.net.

God fornøjelse!

Annonce. Spillemyndighedens hjælpelinje: Stopspillet.dk | Selvudelukkelse: ROFUS.NU | Spil ansvarligt | 18+. Vilkår og betingelser gælder.