Annonce: Minimum 18 år  – Regler og vilkår gælder – Ansvarligt spil: ludomani.dk


Bingohallen er klar

Hvis du ikke allerede har hørt det, så fortæller vi dig det nu: Bingohallen er klar, og der er massser af spændende bankospil, der venter på dig.

Faktisk kan du spille hele døgnet rundt, og er du heldig kan du hente en af de flotte progressive jackpots, uden at det nogensinde koster dig en krone.

Bingohallen.dk starter nemlig med at give alle nye spillere en flot velkomstgave helt gratis, så snart spillekontoen er oprettet.

Det kan du se frem til hos Bingohallen.dk:

  • 50 kr. ved oprettelse af spillekonto
  • 100 kr. ved validering med NemID
  • Jackpots på over 10.000 kr.

Bingohallen er klar til at forkæle dig

For at få de første 50 kr. hos Bingohallen, skal du bare oprette din spillekonto, og huske at sige ja tak til at modtage deres nyhedsbrev Bingobrevet. Så er pengene klar med det samme. Derefter skal du bare validere din konto med NemID for at få de sidste 100 kr.

Og hvis du synes det lyder fornemt med 150 kr. gratis, så har du ikke engang hørt det bedste endnu. Det eneste krav Bingohallen stiller er, at du skal spille for din gratis gave. Det betyder altså, at når du har købt bankoplader for henholdsvis 50 og 100 kr., så er gevinsterne dine med det samme.

Og der kan spilles ret meget banko med dine 150 kr. hos Bingohallen. De billigste plader koster bare 24 øre, og de dyreste spil kan du være med i for bare 6 kr. Her spiller du med om en progressiv jackpot, som lige nu er på over 10.000 kr.

Gå ind til Bingohallen lige nu og få din gratis gave. Da vi selv prøvede fik vi lidt over 100 kr. ud af de første 50., så hvorfor skulle du ikke kunne gøre det ligeså godt? Det er gratis at prøve.

God fornøjelse!

Annonce: Minimum 18 år  – Regler og vilkår gælder – Ansvarligt spil: ludomani.dk