Annonce: Minimum 18 år  – Regler og vilkår gælder – Ansvarligt spil: ludomani.dk


BingoSjov holder julelotteri

BingoSjov holder julelotteri

Julen nærmer sig med raske skridt, og det går ikke ubemærket hen hos BingoSjov, der gør lidt ekstra ud af højtiden.

BingoSjov holder nemlig julelotteri fra nu og frem til 2. Juledag, og der er flotte præmier på spil hver uge.

Hvis du laver en indbetaling og kigger ind i BingoCaféen hver aften mellem kl 20 og 21, har du chancen for at løbe med gevinsten.

Se her hvad du kan vinde:

  • 45 kr. i bingopræmier hver aften
  • Julekurv til 349 kr.
  • Julekurv til 579 kr.

 

Gør kurven større

Hver aften holder BingoCaféen hos BingoSjov et spil specielt til julelotteriet, hvor der er 45 kr. til den heldige vinder. Han eller hun får samtidig en billet til julelotteriet, forudsat, at der er lavet et indskud på kontoen samme dag.

Torsdag aften bliver der så trukket lod blandt ugens vindere om to flotte julekurve, hvor du finder alt hvad der skal til for at skabe ægte julehygge. Kurven indeholder vin, chokolade, brændte mandler og andet godt til en værdi af 349 kr.

Men den kan faktisk blive bedre endnu. Når dit navn bliver råbt op som vinder har du nemlig et minut til at skrive “julelotteri”. Så får du en endnu større kurv til en værdi af 579 kr. i stedet for den oprindelige. Det kan altså godt betale sig at kigge med om torsdagen.

Så klik på linket ovenfor og opret din spillekonto nu, hvis du ikke allerede har gjort det. Nye spillere får en velkomstbonus på op til 2.000 kr på det første indskud, og så kan du være klar til BingoCaféen i aften.

God fornøjelse!

Annonce: Minimum 18 år  – Regler og vilkår gælder – Ansvarligt spil: ludomani.dk