Annonce: Minimum 18 år  – Regler og vilkår gælder – Ansvarligt spil: ludomani.dk


Ny automat hos BingoSjov: Miss Red

bingosjov miss red

Nu er der igen kommet en ny automat til samlingen hos BingoSjov. Miss Red er klar til at du kommer og henter den store gevinst.

Og den kan blive en tand større i denne uge frem til på mandag den 17. august, hvor BingoSjov byder velkommen til den nye automat.

Der er nemlig 1.000 kr. til hver af de tre spillere, som omsætter mest hos BingoSjov, og spiller du på Miss Red, tæller din omsætning dobbelt.

Det får du på Miss Red:

  • Bonusrunder med gratis spins
  • Ny End2End-funktion
  • 1.024 gevinstmåder

 

Prøv Miss Red hos BingoSjov - KLIK HER!

Min. 18 år – Regler og vilkår gælder

Du kan få op til 2.000 kr. i velkomstbonus hos BingoSjov.

Det er historien om Rødhætte

Historien kender du allerede. Det er nemlig Den Lille Rødhætte, der er blevet sat i spilleautomatform, og du følger hende på rejsen til Bedstemors hus. Undervejs skal du naturligvis passe på ulven.

Blandt det nye og spændende i Miss Red er End2End-funktionen, som udvider Rødhætte-symbolerne og giver dig flere gevinstmuligheder. Alt i alt er der ikke mindre end 1.024 forskellige måder at få gevinst på.

Når du kommer hen til Bedstemors hus, får du en bonus i form af gratis spins, hvor du naturligvis kan vinde endnu flere gevinster. Det hele er ganske eventyrligt, selvom historien er helt ude i skoven.

Gå ind til BingoSjov i dag og prøv den nye spilleautomat. Er du ny hos BingoSjov, skal du bare klikke på linket herover for at komme i gang. Du kan få en velkomstbonus på helt op til 2.000 kr. oveni dit første indskud.

God fornøjelse!

Annonce: Minimum 18 år  – Regler og vilkår gælder – Ansvarligt spil: ludomani.dk