Annonce: Minimum 18 år  – Regler og vilkår gælder – Ansvarligt spil: ludomani.dk


BingoSjov holder Vintermesterskaber

bingosjov vintermesterskaber

Er du en af de mange spillere, som holder af at prøve lykken på BingoSjov’s minispil, mens du spiller banko?

Så er det nu, du skal holde dig til, for BingoSjov holder Vintermesterskaber i minispil i uge 7, 8 og 9.

Du har mange muligheder for at vinde kontante gevinster, men de sjoveste præmier er de tre rejsekort, som er på højkant.

Se her hvor meget du kan vinde:

  • Rejsegavekort på 7.500 kr.
  • Rejsegavekort på 5.500 kr.
  • Rejsegavekort på 2.500 kr.

Vind kontanter på to måder

Vintermesterskaberne indeholder i første omgang to forskellige måder at vinde kontanter på. I denne uge frem til søndag den 15. februar, vil de 20 spillere med den højeste omsætning hver modtage 200 kr. kontant.

I næste uge er der igen 20 gange 200 kr. på højkant, men denne gang skal du have det højeste antal spins. I disse to uger kan du også selv fordoble dine chancer for at vinde ved at lave en indbetaling tirsdag eller torsdag.

I uge 9 frem til lørdag den 28. februar vil der være en indbetalingsbonus på op til 1.000 kr. til de 100 bedste spillere fra de to første uger. Sidst men ikke mindst bliver der trukket lod om de tre gavekort, blandt alle, som har været med – uanset om man har vundet.

Så gå ind til BingoSjov og vær med allerede nu – måske bliver det dig, der løber med et af gavekortene. Har du ikke en konto hos BingoSjov endnu, kan du klikke på linket herover og få en velkomstbonus på op til 2.000 kr.

God fornøjelse!

Annonce: Minimum 18 år  – Regler og vilkår gælder – Ansvarligt spil: ludomani.dk