Annonce: Minimum 18 år  – Regler og vilkår gælder – Ansvarligt spil: ludomani.dk


Prøv Danske Spils Atlantis

danske spil atlantis

Vi er lige knapt en måned inde i det nye år, men det er allerede tredje gang at Danske Spil præsenterer en ny spilleautomat.

Denne gang foregår det hele under havet. Automaten hedder Atlantis – Mystery Uncovered.

Den skal selvfølgelig sendes ordentligt af sted, og derfor kan du lige nu og frem til torsdag den 11. februar  vinde et Middelhavscruise for to personer.

Sådan gør du:

  1. Log ind på din spillekonto
  2. Tilmeld dig kampagnen
  3. Spil på automaten

 

Prøv Atlantis hos Danske Spil - KLIK HER!

Min. 18 år – Regler og vilkår gælder

Du kan få op til 1.000 kr. i velkomstbonus med bonuskoden SPILLEAUTOMATER

Det er bare en lodtrækning

Du behøver ikke spille fra morgen til aften for at være med i lodtrækningen. Alle spillere, som har tilmeldt sig kampagnen og lavet bare et enkelt spin på Atlantis – Mystery Uncovered får deres navn med i hatten, når der trækkes lod.

Og bliver det dit navn, der trækkes ud først kan du altså gå ombord på krydstogtskibet Norwegian Epic til et otte dages Middelhavscruise sammen med en ledsager. De næste 57 navne, som trækkes ud, vinder kontante præmier på op til 500 kr.

Selve automaten kan i øvrigt sagtens give udbytte, for der er hele 243 forskellige måder at vinde på, heriblandt to jackpots – Hercules og Zeus – som kan give dig råd til at tage på krydstogt, selv om du ikke vinder lodtrækningen.

Besøg Danske Spil lige nu og få lavet dit spin på Atlantis automaten. Nye spillere hos Danske Spil Casino kan bruge bonuskoden SPILLEAUTOMATER og få helt op til 1.000 kr. i velkomstbonus.

God fornøjelse!

Annonce: Minimum 18 år  – Regler og vilkår gælder – Ansvarligt spil: ludomani.dk