OBS: Bankoforum.dk har ikke nogen aftale med denne udbyder. Vi har alligevel valgt at anmelde eller beskrive udbyderen – men uden at linke til det pågældende spillested.

 • Bonus: Lodtrækninger
 • Gratis gave: Kampagner
 • Omsætningskrav: Omsætningskrav 25x
Spil

OBS: Bankoforum.dk har ingen partneraftale med denne udbyder og linker derfor ikke til udbyderen.

Danske Spil Bingo

Danske Spil åbner dørene for en fantastisk bankohal, hvor du kan finde nye spil med få minutters mellemrum.

Spil med om store præmier i bankorum med forskellige temaer og navne. Du finder bl.a. bankorum med navne som:

 • Stjernedrys
 • MegaJackpot
 • Banko Hallen

Og mange flere.

Danske Spil Bingo – hurtigt overblik

Opret kontoKampagnerSpiludvalgSikkerhedKonklusion

Kom nemt i gang hos Danske Spil Bingo

Du kan spille så meget banko, som du har lyst hos Danske Spil Bingo, og du kan lynhurtigt komme i gang. Du skal dog lige have oprettet en spillekonto, hvilket hurtigt er klaret ved at følge denne vejledning.

 1. Klik her!
 2. Klik på “Opret konto”
 3. Indtast dine oplysninger
 4. Spil Velkomst Bingo i 14 dage

Klik her for at læse en mere detaljeret vejledning

Få lidt ekstra ud af dit bankospil

Der er desværre ikke nogen decideret velkomstbonus i traditionel forstand til nye spillere hos Danske Spil Bingo. Det vil sige, at der ikke er nogen bonus, når du laver din første indbetaling. Til gengæld har du mulighed for at spille Velkomst Bingo helt gratis i de første 14 dage, så den første indbetaling kan måske godt vente lidt.

Klik her for at læse mere om Danske Spil Bingos øvrige kampagner

Prøv de spændende bankospil hos Danske Spil

Det handler selvfølgelig om talspil hos Danske Spil Bingo, og du kan finde et flot udvalg af dem med fin variation både i spiltype og i indsats og gevinstniveauer. Du kan bl.a. fornøje dig med disse spil:

 • Stjernedrys
 • Gamle Ole
 • Mega Jackpot

Klik her for at læse mere om Danske Spil Bingos spiludvalg

Vær helt rolig hos Danske Spil Bingo

Der er ingen grund til bekymring, når du går i gang med at spille hos Danske Spil Bingo. Spillemyndigheden har nemlig sikret sig at alt sikkerhedsmæssigt er i orden, og derfor kan du være sikker på følgende:

 • Dine personlige oplysninger bliver behandlet fortroligt
 • Dine pengeoverførsler foregår forsvarligt
 • Spillene afvikles retfærdigt

Klik her for at læse mere om sikkerheden hos Danske Spil Bingo

Lad os nu spille noget bingo

Helt sikkert… men vi synes lige, du burde bruge lidt tid på at læse denne anmeldelse, så du kan få al den information, du har brug for. Hvis du ikke har tid til det, så er du selvfølgelig velkommen til bare at læse det vigtigste.

Klik her for at gå direkte til konklusionen.

 

Danske Spil Bingo anmeldelse – indhold

 1. Danske Spil Bingos spiludvalg
 2. Velkomst Bingo
 3. Gamle Ole
 4. Banko Hallen
 5. Klassikeren
 6. Safir
 7. Venskab
 8. Stjernedrys
 9. Mega Jackpot
 10. Pre-køb
 11. Bonusprogram
 12. Kampagner
 13. Opret en spillekonto hos Danske Spil Bingo
 14. Lav en indbetaling
 15. Sikkerhed
 16. Support
 17. Konklusion

Danske Spil Bingos spiludvalg

Danske Spil Bingos spiludvalg består af syv forskellige spil med forskellige temaer, og du kan spille med for helt ned til under en krone. Det betyder dog ikke, at der ikke kan vindes flotte gevinster – mange af spillene har nemlig en jackpot tilknyttet, som du kan vinde med lidt held.

I det gratis Velkomst Bingo, som du kan spille i 14 dage er der en fast jackpot på 100 kr., og i den anden ende af skalaen finder du Mega Jackpot, som koster 30 kr. at spille med i, hvilket giver dig en chance for at vinde mindst 100.000 kr.

Alle spillene er tilgængelige døgnet rundt, og der starter nye spil hvert 6. minut – det betyder altså 60 nye spil hver time døgnet rundt.

Du kan prøve disse spil, som vi herefter vil gennemgå med de billigste spil først:

 • Velkomst Bingo
 • Gamle Ole
 • Banko Hallen
 • Klassikeren
 • Safir
 • Venskab
 • Stjernedrys
 • Mega Jackpot

Velkomst Bingo

Navnet siger egentlig det meste. Velkomst Bingo er rummet, hvor nye spillere kan prøve at spille banko uden risiko. Når du har oprettet din spillekonto, har du adgang til Velkomst Bingo rummet i 14 dage.

I Velkomst Bingo spiller man helt gratis, men det betyder ikke, at du ikke kan vinde noget. Der er mellem 10 og 14 kr. i hver eneste pulje, og derudover er der en fast jackpot på 100 kr., som bliver udløst ved banko inden for 50 numre. De 25 kr. går til vinderen, mens resten fordeles blandt alle spillere.

Velkomst Bingo er dermed det tilbud, som Danske Spil Bingo har til dig i stedet for en indbetalingsbonus på din første indbetaling. Du kan spille med hver dag fra kl. 16, og gevinsterne er dine uden gennemspilskrav.

Gamle Ole

Hvis du kender bare en lille smule til bingo/banko jargon, så er du ikke i tvivl om, hvad der refereres til, når vi siger “Gamle Ole”. Det er naturligvis tallet 90, og i Gamle Ole spillet spilles der netop banko med 90 numre.

Her koster det 48 øre for en plade at være med. Du skal dog mindst købe seks plader. Der er selvfølgelig gevinst til den første spiller med pladen fuld, og inden da er der gevinster til den første, som får hhv. en og to rækker fyldt ud.

Også i Gamle Ole starter jackpotten ved de 1.000 kr., og udover det er der mellem 10 og 50 kr. i den garanterede præmiepulje, alt efter tidspunktet på døgnet. Nogle spil har også en fast jackpot på 250 kr., tilknyttet. Du kan se hele programmet i prekøbsmenuen.

Banko Hallen

Banko Hallen foregår på nøjagtig samme måde som Gamle Ole spillet. Her spilles banko med 90 numre, og når du køber dig ind i spillet, får du mindst seks rækker, som du kan vinde på.

De seks plader koster 8,64 kr., og du er selvfølgelig velkommen til at købe flere plader til 1,44 kr. per styk. Jackpotten starter på 5.000 kr. og ligesom i Gamle Ole bliver den også udløst, hvis der er banko inden for 50 opkaldte numre.

Ligesom i Gamle Ole er der desuden garanterede præmiepuljer på mellem 10 og 50 kr., og i nogle spil kan du ramme en fast jackpotpulje, som er på 500 kr.

Klassikeren

Klassikeren er ikke helt som de andre spil. Det er ganske vist et bankospil med 75 numre, som de fleste af de øvrige spil, men i stedet for at bare at fylde pladen ud, skal den fyldes ud i et bestemt mønster.

Der er ingen progressive jackpots at spille om i Klassikeren, men alle spillene har en garanteret præmiepulje, samt en fast jackpot, som varierer i størrelse alt efter tidspunktet på døgnet.

Du kan spille med for mellem 56 og 96 øre per plade, den garanterede præmiepulje er på mellem 6 og 16 kroner og der er mellem 50 og 300 kroner i den faste jackpot, som udløses ved banko inden for 50 opkaldte numre.

Safir

Safir minder på mange måder om Klassikeren. Det er banko med 75 numre, der spilles, men ligesom i Klassikeren handler det ikke om at fylde pladen ud, men i stedet om at ramme numrene i et bestemt mønster.

Ligesom i Klassikeren er der heller ikke nogen progressiv jackpot at spille om i Safir. Der er dog en del faste jackpots, som er på højkant i nogle af spillene. Størrelsen på disse varierer mellem 80 og 400 kr.

Alle spillene i Safir har garanterede præmiepuljer, som svinger mellem 16 og 80 kr., og du kan spille med for mellem 24 øre og 1,60 kr. for en plade. Du bestemmer helt selv, hvor mange plader du vil købe.

Venskab

Venskab er uden tvivl det mest alsidige rum hos Danske Spil Bingo. Ikke forstået sådan at det bliver lavet om på spillet – det er banko med 90 numre hele vejen igennem – men der er simpelthen så mange forskellige pladepriser og gevinststrukturer, at vi ikke har plads til at nævne dem alle her.

Priserne starter igen helt nede ved de 40 øre, og der efter går de helt op til 1,60 kr. Ligesom i de to andre rum, hvor der spilles banko med 90 numre, skal du købe seks plader. Det vil sige, at du minimum betaler 2,40 kr.

De garanterede præmiepuljer starter ved 40 kr. og når helt op på 800, så der er nok at spille om. Der er dog ikke noget der overstiger den store MEGA Progressive jackpot, som i skrivende stund er på over 164.000 kr. Den skal i øvrigt ikke forveksles med Mega Jackpotten, som er Danske Spils helt egen.

 

Stjernedrys

Stjernedrys er spillet hvor det sker hos Danske Spil Bingo. Først og fremmest er der selvfølgelig masser af banko på programmet her, men det er også her der bliver hygget lidt ekstra om spillerne, takket være de populære chatværter, som du kan møde hver aften.

Chatværterne er der for at sætte lidt ekstra gang i chatten, og det gør de i form af forskellige quizzer og andre sjove konkurrencer, hvor der kan vindes ekstra præmier. Det er også i Stjernedrys spillet, at Danske Spil Bingo kører særlige kampagner, og der bliver til tider inviteret gæstechatværter ved særlige lejligheder. Det kan eksempelvis være en kendis-kok, som kan dele tips og tricks om god mad til jul eller påske.

Selve spillet koster 18 kr. at deltage i, og for dem får du tre plader til spillet. Jackpotten starter ved 10.000 kr., og den bliver udløst, hvis du får pladen fuld inden for 56 opkaldte numre. Inden da, er der selvfølgelig også gevinster helt ned til en enkelt række.

Mega Jackpot

Mega Jackpot er Danske Spil Bingos ubestridte flagskib. Det er her du kan vinde Danmarks største bingojackpot, og den er aldrig på mindre end 100.000 kr. – et beløb, som til tider er vokset til mere end det dobbelte, inden jackpotten er blevet udløst.

Du kan spille med i Mega Jackpot for 30 kr., og det giver dig tre plader at spille på. Det såkaldte 75-Variant spil. Jackpotten bliver din, hvis du får fyldt en af dine plader ud inden for 50 opkaldte numre.

Der er desuden en mindre jackpot på 5.000 kr., som du vinder, hvis du får bingo inden for 57 numre.

Køb dine plader på forhånd

Selv om du ikke har tid til at sidde og spille banko, betyder det ikke nødvendigvis, at du går glip af de store gevinster. Du har nemlig mulighed for at købe dine plader på forhånd med Danske Spil Bingos pre-købs funktion.

Og det kan ikke være meget nemmere. Det eneste du skal gøre er at gå ind i chatten på DanskeSpil.dk Bingo og klikke på Pre-Køb knappen.

Så skal du vælge, hvilke(t) spil du vil spille, dato og tidspunkt for spillet eller spillene, samt selvfølgelig hvor mange bankoplader du vil spille med. Du kan købe dine plader op til seks dage i forvejen.

Så når du er ved at gøre klar til weekendturen til sommerhuset, skal du bare huske at vande blomsterne, fodre undulaten, lukke vinduerne – og købe dine bankoplader til weekendens jackpotspil.

Bonusprogram

Danske Spil Bingo tilbyder desværre ikke nogen velkomstbonus, som du måske kender det fra casino, sportsbetting og poker. Dermed har du ikke mulighed for at få ekstra penge oveni din første indbetaling.

Det har tidligere været muligt at få en bonus til Danske Spil Casino, som kunne tages med over til bankospillene, når den var spillet igennem, men da det på grund af nye regler fra Spillemyndigheden ikke længere er muligt at bruge samme spillekonto, eksisterer denne mulighed heller ikke længere. Den var i øvrigt heller ikke specielt anbefalelsesværdig.

Til gengæld får du som nævnt mulighed for at spille i 14 dage i det hyggelige Velkomst Bingo rum. Her er der mellem 10 og 30 kr. i hver eneste gevinstpulje, og du har mulighed for at få del i en jackpotpulje på 100 kr.

Kampagner

Danske Spil Bingo holder meget af at afvikle forskellige kampagner for deres spillere. Vi har allerede været lidt inde på det i omtalen af Stjernedrys spillet for det er her det foregår. Her er der nemlig ofte mulighed for at vinde ekstra præmier i quizzer eller lodtrækninger, som foregår ved siden af selve bankospillet.

I skrivende stund er sommeren eksempelvis i fuld gang, og i den anledning er der lodtrækninger og quizzer om præmier for i alt 30.000 kr., så der er god grund til at kigge forbi Stjernedrys, hvis du alligevel er i gang.

Og det er netop på denne måde, kampagnerne hos Danske Spil Bingo foregår. Det er længerevarende kampagner, der som regel foregår i forbindelse med enten en højtid som jul, påske eller bare sommer, eller det kan være i forbindelse med en større mediebegivenhed som eksempelvis Melodi Grand Prix eller X-Factor.

Opret en spillekonto hos Danske Spil Bingo

Hvis du vil i gang med at spille banko hos Danske Spil, skal du have oprettet en særlig spillekonto til Danske Spil Bingo. Det er som nævnt ikke længere muligt at bruge den samme konto til banko, som du bruger til eksempelvis casino. Har du en konto til Danske Spil Lotto, er det dog muligt at bruge den samme konto her.

Det er dog ikke gjort besværligt at oprette en spillekonto hos Danske Spil Bingo. Det eneste du skal gøre for at komme i gang er at følge de simple trin, vi har beskrevet herunder:

 1. Klik her!
 2. Klik på “Opret konto”
 3. Indtast dine oplysninger

Der er i alt tre sider med oplysninger, der skal indtastes, når du har klikket på “Opret konto”. Den første side beder dig kun om dit navn og dit CPR-nummer. CPR-nummeret er dels til at bekræfte din identitet og at du er gammel nok til at spille om penge og dels skal du bruge det til at logge ind med senere.

På side to skal du indtaste din adresse og endelig bliver du på side tre bedt om at indtaste et brugernavn og et password, som du skal bruge, hvis du vil spille fra din mobil eller din tablet.

Lav en indbetaling

Som nævnt er det ikke længere muligt at spille gratis hos Danske Spil Bingo, og derfor er du nødt til at lave en indbetaling på din spillekonto, inden du kan komme i gang med at spille.

Først og fremmest skal du naturligvis være logget ind på din spillekonto, og derefter skal du klikke på “Overfør beløb”. Derefter åbner et nyt vindue, hvor du kan se de forskellige betalingsformer, som du kan vælge mellem.

Når du har valgt din foretrukne betalingsform (Dankort, Visa, Mastercard eller Diners), skal du bare indtaste de relevante oplysninger, som kort- og kontonummer og endelig skal du naturligvis indtaste et beløb.

Sikkerhed

spillemyndighedDanske Spil har monopol på visse områder af det danske spillemarked, som eksempelvis lottospil og keno og derfor bliver de naturligvis kigget ekstra godt efter i sømmene fra Spillemyndighedens side, for monopoler forpligter.

Derfor kan du også være helt tryg ved at både Danske Spil Bingo og Danske Spil som helhed har 100% styr på sikkerheden, og du skal på ingen måde føle dig nervøs, når du bliver bedt om at indtaste forskellige oplysninger i forbindelse med oprettelsen af din spillekonto eller indbetaling af penge.

Spillemyndigheden kigger bl.a. på ting som disse:

 • Opbevaring af personlige oplysninger
 • Kryptering af kreditkortoplysninger i forbindelse med pengeoverførsler
 • Retfærdige spil

En yderligere konsekvens af at Danske Spil har licens fra Spillemyndigheden er, at alle dine gevinster er 100% skattefri. Det gælder naturligvis alle spillesider med dansk spillelicens.

Support

Du kan altid få hjælp hos Danske Spils kundeservicecenter. Her kan du både finde en fremragende FAQ-sektion og en række numre, som du kan ringe på, alt efter hvilken del af Danske Spil du benytter dig af.

 • Telefon: 36 72 80 80 (generelle spørgsmål om vores spil)
 • Telefon: 36 37 19 99 (forbeholdt online kunder)
 • E-mail: kontakt@danskespil.dk

Du har også mulighed for at få fjernsupport. Det vil sige at en supportmedarbejder midlertidigt overtager kontrollen med din computer, og løser problemet direkte i stedet for at I skal forklare problemet og dets løsning over telefonen.

Telefonerne er åbne mellem kl. 9 – 24 alle dage, og du kan regne med hurtig og effektiv service.

Konklusion

Vores samlede indtryk af bankohallen fra Danske Spil er yderst positivt, og vi er glade ved at kunne præsentere dig for en af de mest velfungerende spillesider overhovedet.

Vi er først og fremmest glade for spiludvalget hos Danske Spil Bingo, og selv om det ikke er så stort som det tidligere har været, så er vi overbeviste om, at Danske Spil er i fuld gang med forberedelserne til den liberalisering af bankomarkedet, som kommer i 2018. Der er helt sikkert flere spændende spil i vente.

Det kan selvfølgelig også bekymre, at der ikke er nogen bonusordning, men også her tror vi på at Danske Spil er på vej med noget nyt som erstatning for Gratis Bingo, og i mellemtiden er der masser af spændende kampagner, som kan gøre din spiloplevelse endnu bedre.

Sikkerheden kan der ikke sættes en finger på, og supporten hos Danske Spil er helt i top, ikke mindst på grund af muligheden for fjernsupport.

Besøg Danske Spil Bingo i dag og begynd din jagt på de flotte jackpots og de spændende gevinster i de andre kampagner. Hvem ved om det er dig der løber med den helt store jackpot?

Prøv i øvrigt også lykken i DanskeSpil.dk’s flotte udvalg af casinospil. Her er der endnu større gevinster på spil. Du kan f.eks. vinde den store jackpot The Big One, hvor der aldrig er under 10 mio. kroner i puljen.

God fornøjelse!

OBS: Bankoforum.dk har ikke nogen aftale med denne udbyder. Vi har alligevel valgt at anmelde eller beskrive udbyderen – men uden at linke til det pågældende spillested.

Det vigtigste

 • 6 spil
 • Progressive jackpots
 • Live chat
 • Mulighed for at spille fra mobilen
 • Dansk licens

Sådan kommer du i gang

 1. Klik her!
 2. Klik på “Opret konto”
 3. Indtast dine oplysninger
 4. Lav en indbetaling

Udvalgte spil fra Danske Spil Bingo

Gamle Ole

Prøv Gamle Ole hos Danske Spil Bingo

StjernedrysPrøv Stjernedrys hos Danske Spil Bingo

Mega Jackpot

Prøv Mega Jackpot hos Danske Spil Bingo

Fysisk adresse

Danske Spil A/S
Korsdalsvej 135
2605 Brøndby