Annonce: Minimum 18 år  – Regler og vilkår gælder – Ansvarligt spil: ludomani.dk


Vær med i Danske Spils Danse Bingo

Danske Spils Danse Bingo

Så er det endnu en gang blevet tid for de kendte til at demonstrere, deres talenter på dansegulvet, og Danske Spil vil være med.

Derfor bliver du frem til den 27. september budt på Danse Bingo i Stjernedrys spillet hos Danske Spil Bingo.

Her kan du se frem til sjove quizzer med flotte præmier. Du kan komme med til Vild Med Dans finalen den 28. november.

Se her hvad Danse Bingo byder på:

  • Spændende præmier
  • Chat med Thomas Evers
  • Hyggelig banko

Få svar på dine spørgsmål

Går du rundt med spørgsmål om dans, så giver Danske Spil dig chancen for at få svar. I morgen torsdag den 17 og næste torsdag den 24. september er Thomas Evers Poulsen nemlig gæstevært i chatten.

Han er Vild Med Dans veteran både som danser og dommer og han kan helt sikkert give dig både masser af tips og gode historier. Imens har du chancen for at vinde billetter til Vild Med Dans finalen og selvfølgelig bare spille et hyggeligt spil banko.

Udover selve bankoen kan du også være med i Danske Spils Vild Med Dans Quiz, hvor du kan vinde billetter til to andre liveshows. I denne uge frem til på søndag den 20. september skal du svare på hvad Vild Med Dans hedder på engelsk.

Så gå ind til Danske Spil Bingo og vær med i Danse Bingo allerede i dag. Du kan oprette en spillekonto hos Danske Spil ved at klikke på knappen herover, og så er du klar til at vinde store jackpots hver dag.

God fornøjelse!

Annonce: Minimum 18 år  – Regler og vilkår gælder – Ansvarligt spil: ludomani.dk