Annonce: Minimum 18 år  – Regler og vilkår gælder – Ansvarligt spil: ludomani.dk


Danske Spil giver sommertilbud

Der er blevet skruet op for varmen i Danmark, og derfor giver Danske Spil sommertilbud, til de der har brug for en lille indendørs pause.

Du kan se frem til en masse kortvarende kampagner, både konkurrencer og bonustilbud, og i denne uge er der masser af kontanter at vinde.

Hele to leaderboards kan du se frem til, inden ugen er slut, og har du brug for at tanke op, er der en indbetalingsbonus, der venter på dig.

Se her hvad der venter:

  • Tirsdag-Torsdag: Leaderboard om 25.000 kr.
  • Fredag: Bonus op til 500 kr.
  • Lørdag-Søndag: Leaderboard om 15.000 kr.

Sådan er Danske Spils sommertilbud

Der er allerede fuld gang i det første af de to leaderboards. Frem til på torsdag skal du spille løs på Danske Spils mange automater. Hver gang du optjener et bonuspoint, får du et kort, og her kan du enten få point til leaderboardet eller en kontant gevinst. Af de 25.000 kr. i puljen, går de 5.000 kr. til vinderen. Husk i øvrigt at tilmelde dig på kampagnesiden først.

Hvis du trænger til at få tanket op på spillekontoen, kan det være en god idé at vente til fredag. Her kan du nemlig få en indbetalingsbonus på 100% op til 500 kr. Det kræver bare, at du indtaster bonuskoden SOMMER18, når du laver din indbetaling.

Ugen slutter af med endnu et leaderboard. Denne gang handler det om at gennemføre to forskellige opgaver på færrest mulige spins. Du skal aktivere statuen tre gange i Valley of the Gods og ramme 40 bonussymboler i Lucha Maniac. Her er der 15.000 i puljen med 4.000 kr. til vinderen.

Gå ind til Danske Spil Casino lige nu, og tilmeld dig det første leaderboard. Hvis du endnu ikke har en spillekonto hos  Danske Spil, kan du se frem til en velkomstbonus på op til 1.000 kr. og en gratis gave på 25 kr. til at prøve spillene for.

God fornøjelse!

Annonce: Minimum 18 år  – Regler og vilkår gælder – Ansvarligt spil: ludomani.dk