Annonce: Minimum 18 år  – Regler og vilkår gælder – Ansvarligt spil: ludomani.dk


Prøv Dead or Alive hos Mr. Green

Det er egentlig ikke en ny spilleautomat, men lige nu kan det være en rigtig god idé at prøve Dead or Alive hos Mr. Green.

Det er det selvfølgelig altid, for der kan vindes gode gevinster på den, men lige nu, har du mulighed for at vinde en ekstra stor én af slagsen.

Mr. Green sætter nemlig 50.000 kr. på højkant i en lodtrækning blandt alle spillere, som satser for 100 kr. på Dead or Alive.

Sådan fordeles puljen:

  • 1.-præmie: 30.000 kr.
  • 2.- præmie: 15.000 kr.
  • 3.-præmie: 5.000 kr.
Prøv Dead or Alive hos Mr. Green

Min. 18 år – Regler og vilkår gælder

Nye spillere får op til 1.000 kr. i bonus hos Mr. Green

Sådan vinder du med Dead or Alive

Som nævnt handler det hele bare om at spille for 100 kr. på Dead or Alive for at være med i lodtrækningen. Du er dog velkommen til at spille mere og på den måde få flere lodder. Du kan optjene så mange lodder, du har lyst til.

Der er store kontante gevinster til tre heldige spillere, men der er præmier til i alt 50 spillere. Der bliver nemlig trukket lod om op til, 100 gratis spins til de næste 47 knapt så heldige deltagere.

Du har også stadig mulighed for at være med i Mr. Greens store Road Trip konkurrence. Her skal du bare spille for 50 kr. på et af spillene i Road Trip samlingen for at være med i ugens lodtrækning. I denne uge er hovedpræmien tre uger i en luksus autocamper, mens der er en iPhone X til 2.-pladsen.

Gå ind til Mr. Green lige nu og vær med i en af eller begge disse spændende konkurrencer. Husk også at nye spillere hos Mr. Green kan se frem til en bonus på op til 1.000 kr., samt ikke færre end 300 gratis spins.

God fornøjelse!

 

Annonce: Minimum 18 år  – Regler og vilkår gælder – Ansvarligt spil: ludomani.dk