Få eksklusive spins hos SimbaGames

Eksklusive spins SimbaGames

Hvis du holder af eksklusive tilbud, så er du sikkert ikke spor anderledes end resten af os, for hvem gør ikke det?

Og det er lige hvad du kan få her, for hvis du opretter din spillekonto gennem Bankoforum.dk, får 20 eksklusive spins hos SimbaGames.

De står klar på din spillekonto med det samme, og i modsætning til andre spillere behøver du ikke lave en indbetaling først.

Sådan gør du:

  1. Klik her!
  2. Klik på “Opret konto”
  3. Indtast dine oplysninger
Få eksklusive spins hos SimbaGames HER!

Husk også at du får op til 3.000 kr. i bonus hos SimbaGames

Få mere end de eksklusive spins hos SimbaGames

Når du har oprettet din spillekonto er du klar til at gå i gang med at spille med det samme. Du skal bare åbne Ninja Master spilleautomaten, hvor de står klar til dig. Gevinsterne er endda uden omsætningskrav, så du kan bare trække pengene ud.

Men du kan selvfølgelig også få alle de spins som andre spillere får. Det bliver til yderligere 120 spins fordelt over dine første fem indbetalinger. Du får 20 spins, når du laver din første indbetaling og derefter 25 spins på hver af de fire næste.

Gratis spins er selvfølgelig meget godt, men der skal også en bonus til, og du kan få helt op til 3.000 kr. fordelt over de samme indbetalinger. Du får 100% i bonus op til 1.000 kr. på din første indbetaling og derefter 50% op til 500 kr. på de næste fire.

Gå ind til SimbaGames lige nu og få de første 20 gratis spins. Du kan desuden se frem til at dreje på lykkehjulet og måske vinde spændende præmier hver enenste dag.

God fornøjelse!