Annonce: Minimum 18 år  – Regler og vilkår gælder – Ansvarligt spil: ludomani.dk


Eurojackpot Danske Spil

Online lotto

Det er helt normalt at gå og drømme om den store lottogevinst, men den gode gamle lotto herhjemme er stadig relativt lille i forhold til så mange andre steder.

I USA har de den store Powerball, som i 2016 nåede op på 1,5 mia. og i Spanien har de El Gordo, som kan blive endnu større, men hvad har vi herhjemme?

Svaret er simpelt: Vi har EuroJackpot hos Danske Spil – det er her to af de tre største gevinster er vundet i Danmark.

Her er de tre største lottogevinster til dato:

  1. 315 mio. kroner – EuroJackpot (2015)
  2. 135 mio. kroner – EuroJackpot (2012)
  3. 56 mio. kroner – Viking Lotto (2013)

 

Spil EuroJackpot hos Danske Spil HER!

Min. 18 år – Regler og vilkår gælder

Køb dine kuponer på forhånd i dag hos Danske Spil.

Hvad er EuroJackpot?

EuroJackpot hos Danske Spil er et internationalt samarbejde, som er din garanti for, at der altid er en solid jackpot pulje at spille om. I alt er 17 lande med i samarbejdet, som har stået på hver onsdag siden 2012.

Udover Danmark er Kroatien, Tjekkiet, Estland, Finland, Tyskland, Ungarn, Island, Italien, Letland, Litauen, Holland, Norge, Slovakiet, Slovenien, Spanien og Sverige med i Eurojackpot.

Puljen starter på €10 mio. – eller ca. 74 mio. kroner – som altså er det absolut mindste, du kan vinde, hvis du skulle være heldig at ramme den store gevinst og blive den næste danske lottomultimillionær.

Hvordan spiller jeg EuroJackpot

Det er nemt nok at spille EuroJackpot hos Danske Spil. Den mest besværlige måde er at gå ned i kiosken, men så vanskeligt er der ingen grund til at gøre tingene for dig selv.

Først og fremmest skal du have en spillekonto hos Danske Spil. Har du ikke lavet sådan én endnu, kan du gøre det her. Derefter skal du selvfølgelig sørge for, at du har de 15 kroner stående på din konto, som en række i EuroJackpot koster.

Til sidst skal du bare vælge de fem tal og to tillægstal, som du mener kan give dig den store gevinst. Ligesom hvis du går ned i kiosken kan du vælge mellem selv at krydse dine numre af, eller du kan lave en lynlotto.

Hvor meget kan man vinde

Der er i princippet ingen grænser for hvor høje gevinsterne kan blive i EuroJackpot. Rekorden indtil videre blev sat af en heldig tjekkisk spiller i maj 2015. Han blev mere end en halv mia. kroner rigere.

Faktisk er den danske rekord på de 315 mio. kroner kun den sjettehøjeste gevinst, som er vundet i EuroJackpot indtil nu. Udover den heldige tjekke har to tyskere og to finner vundet større gevinster.

EuroJackpot er dog designet til at blive udløst oftere end andre lignende spil. Chancen for at vinde den store gevinst er 1:95.000.000, og selv om det lyder som vanskelige odds er det klart bedre end et lignende spil, Euro Millions, hvor chancen er 1:117.000.000.

Så det er nu, du skal gå ind og spille EuroJackpot. Danske Spil har gjort det let for dig, og når du spiller online lotto, kan du være helt sikker på, at dine gevinster automatisk går ind på din konto.

Held og lykke!

Eurojackpot Danske Spil
2.9 (58.75%) 16 Stemmer

Annonce: Minimum 18 år  – Regler og vilkår gælder – Ansvarligt spil: ludomani.dk