Annonce: Minimum 18 år  – Regler og vilkår gælder – Ansvarligt spil: ludomani.dk


Glædelig jul fra Bankoforum.dk

Glædelig jul fra Bankoforum.dk

Vi er nået frem til den helt specielle dag på året, og vi vil gerne ønske rigtig glædelig jul fra Bankoforum til alle vores brugere.

I samme omgang vil vi også gerne minde om at vores venner hos Karamba giver en flot eksklusiv bonus, til alle nye spilelre fra Bankoforum.

I stedet for de normale 100% kan du få 150% i velkomstbonus op til 3.000 kr. Det er ikke bare et hurtigt juletilbud.

Sådan gør du:

  1. Klik her!
  2. Opret din spillekonto
  3. Lav din første indbetaling
Få bonus hos Karamba - KLIK HER!

Min. 18 år – Regler og vilkår gælder

Du får også op til 100 gratis spins hos Karamba.

Vær med i Karambas lodtrækning – sidste chance!

Det er ved at være sidste udkald, men du kan lige nå at være med i Karambas store julelodtrækning. Den foregår i morgen Juledag, så det er altså sidste chance, hvis du vil være med.

Og der er rigtig god grund til at være med, for du kan være heldig at vinde et hjemmebiografsæt til en værdi af ikke mindre end 30.000 kr. Derudover giver Karamba sammenlagt 20.000 free spins til i alt 500 spillere.

Det eneste du skal gøre er at lave en indbetaling på din spillekonto for at få et lod til den store trækning. Det gælder uanset om du allerede har en spillekonto eller om du opretter en ny. Du får et lod i trækningen for hver indbetaling du laver.

Gå ind til Karamba lige nu og tag imod den store bonus og dine gratis spins. Måske bliver du den næste i rækken af heldige vindere. Du kan læse mere om Karamba i vores anmeldelse.

Glædelig jul fra Bankoforum.dk!

Annonce: Minimum 18 år  – Regler og vilkår gælder – Ansvarligt spil: ludomani.dk