Annonce: Minimum 18 år  – Regler og vilkår gælder – Ansvarligt spil: ludomani.dk


Gratis gave BingoSjov.dk

gratis gave bingosjov.dk

Hvad siger du til at spille både gratis banko OG gratis casino? Det kan du med din gratis gave fra BingoSjov.dk.

BingoSjov.dk giver nemlig 20 gratis spins til en af deres sjove spilleautomater til alle nye spillere.

Og hvis du opretter din spillekonto gennem Bankoforum.dk, får du en eksklusiv mulighed for at spille banko helt gratis.

Sådan er din gratis gave fra BingoSjov.dk:

  • 150 gratis spins til Starburst
  • Få 20 kr. retur i Bingoquizzen

 

Få en gratis gave hos BingoSjov.dk HER!

Min. 18 år – Regler og vilkår gælder

Du får desuden en velkomstbonus på 200% op til 1.000 kr.

Sådan får du din første gratis gave hos BingoSjov.dk

Den første gratis gave hos BingoSjov.dk dukker op på din spillekonto, så snart du har oprettet den og logget ind første gang. Den består som nævnt af 50 gratis spins til den populære spilleautomat Starburst, som du kan få din første oplevelse hos BingoSjov.dk med.

De vil stå klar til dig, første gang du går ind og åbner Starburst efter du har oprettet din spillekonto. De 20 spins har hver især en værdi af en krone. Det vil sige en indsats på 10 øre på hver af spilleautomatens 10 gevinstlinjer.

Udover de første 50 gratis spins til Starburst, som alle nye spillere får, kan du sikre dig yderligere 100 spins, så du kommer op på i alt 150. Det kræver blot, at din første indbetaling hos BingoSjov er på mindst 500 kr.

BingoSjov.dk har ikke sat nogen grænse for hvor meget du kan vinde med din gratis gave, men når de 20 spins er brugt, skal du spille gevinsterne igennem 60 gange, inden du kan trække dem ud fra din spillekonto. Du har 60 dage til at opfylde gennemspilskravet.

Og der er god chance for at få en gevinst ud af dit spil, for Starburst spilleautomaten er med sine 243 forskellige måder at vinde på en af de letteste spilleautomater overhovedet at få gevinst på. Det er også det, som har gjort den til en af de mest populære spilleautomater på nettet.

Sådan får du din anden gratis gave hos BingoSjov.dk

Din anden gratis gave hos BingoSjov.dk er helt eksklusiv for brugere af Bankoforum.dk. Den giver dig en mulighed for at prøve de sjove bankospil hos BingoSjov.dk uden at du risikerer noget selv.

Når du har lavet din første indbetaling på din spillekonto, kan du nemlig gå ind på Bingoquizzen, svare på et spørgsmål og spille med om de mange flotte kontante gevinster. De første 20 kr. du spiller for, kan du få refunderet til din spillekonto.

For at gøre brug af dette fremragende tilbud, skal du blot kontakte kundesupporten hos BingoSjov.dk, når du har spillet for de 20 kr. Det kan du gøre via email, telefon eller livechat direkte i bankospillet.

De 20 kr. vil blive krediteret til din spillekonto hurtigst muligt derefter, og så kan du bruge dem én gang til på bankospil eller på en af de mange sjove spilleautomater, som du kan finde i BingoSjov.dks udvalg.

Besøg BingoSjov.dk lige nu og opret din spillekonto, så du kan tage imod din gratis gave. Når du laver din første indbetaling, kan du i øvrigt også se frem til en velkomstbonus på hele 100% op til 2.000 kr. Du kan altså gå i gang med at spille med det dobbelte af din indbetaling.

Vil du vide mere om BingoSjov.dk, er du velkommen til at læse Bankoforum.dks anmeldelse

Gratis gave BingoSjov.dk
3.4 (68%) 10 Stemmer

Annonce: Minimum 18 år  – Regler og vilkår gælder – Ansvarligt spil: ludomani.dk