Annonce. Spillemyndighedens hjælpelinje: Stopspillet.dk | Selvudelukkelse: ROFUS.NU | Spil ansvarligt | 18+. Vilkår og betingelser gælder.


Skrab gratis på nettet

Kender du til skrabespil på nettet, og kunne du godt tænke dig at afprøve spillet gratis, uden at risikere at tabe dine egne penge?

En række fremtrædende udbydere af online skrabespil tilbyder dig muligheden for at skrabe gratis – med mulighed for at vinde rigtige penge samtidig.

 

Skrab med om store præmier

For at tiltrække nye spillere, tilbydes du hos følgende udbydere en bonus på 100% oveni din første indbetaling:

 

Du kan naturligvis vælge dansk software, og generelt har Dansk777 gjort det let og overskueligt at skrabe på nettet.

 

Gode bonusser og høj udbetalingsprocent

Udover den flotte velkomstpakke til nye spillere, hvor der indgår et attraktivt bonustilbud, ja så er det et faktum, at tilbagebetalingsprocenten ved online skrabespil er meget højere end ved de klassiske skrabespil.

Således ligger procenten på nettet på lige omkring 95 %, mens procenten i de klassiske skrabespil ofte er så lav som 60 %.

Alt i alt synes der at være oplagte fordele ved at skrabe på nettet – meeen, der er jo også dem der foretrækker at få smuds langt op under neglene. Valget er dit, og vi ønsker dig god fornøjelse med det, uanset hvad du vælger.

Bankoforum.dk er din guide til online spil; herunder banko, skrabespil og online casino spil. Vi leverer således anmeldelser af de mest populære spiludbydere, ekstra gode bonustilbud hos udvalgte udbydere og meget mere.

Hjertelig velkommen til Bankoforum.dk.

Annonce. Spillemyndighedens hjælpelinje: Stopspillet.dk | Selvudelukkelse: ROFUS.NU | Spil ansvarligt | 18+. Vilkår og betingelser gælder.