Annonce. Spillemyndighedens hjælpelinje: Stopspillet.dk | Selvudelukkelse: ROFUS.NU | Spil ansvarligt | 18+. Vilkår og betingelser gælder.


Karamba

Forhøjet bonus karamba.dk

Karamba inviterer dig inden for til nettets største udvalg i spillemaskiner og skrabespil med en garanti om timevis af sjov og hygge, samt muligheden for at vinde enorme pengepræmier og jackpots.

Her finder du en verden af farver, fantasi og spænding, som med sikkerhed vil sætte kulør på din hverdag. Bliv medlem af Karamba og modtag en bonus på 100% op til 1.000 kr.

Spil hurtigt og nemt med Karamba

Når du spiller hos Karamba, skal du ikke bekymre dig om at indstallere en masse avancerede programmer.

Karamba’s spil er browserbaserede, hvilket betyder at de åbner i et nyt vindue, som lukker ned igen når du er færdig med at spille – nemmere kan det ikke blive.

Faktisk kan du komme i gang lige her. Og det endda 100% gratis.

Tryk på “Gratis testbruger” nedenfor og opret en bruger, så kan du kvit og frit teste alle spillene hos Karamba.

På den måde kan du uden omkostninger finde ud af om Karamba er noget for dig… Og husk, at når du er klar til at spille rigtigt, så venter der dig en gratis gave på 100 gratis spins.

Sikkerhed og service frem for alt

Med så mange penge på højkant, er det vigtigt at sikkerheden er i orden, og også her er Karamba dækket godt ind.

Alle transaktioner og personlige oplysninger er krypteret med den seneste SSL teknologi, som bevirker, at disse kun deles afdig og Karamba.

Som tilhænger af CARE konceptet – Customers Are Really Everything – er der lagt øget fokus på support, service og sikkerhed hos Karamba.

Du kan således hente hjælp hos Karamba døgnets 24 timer og på flere forskellige måder; enten ved hjælp af e-mail, telefon, live chat eller fax.

Læs også Bankoforum.dk’s grundige anmeldelse af Karamba.

Annonce. Spillemyndighedens hjælpelinje: Stopspillet.dk | Selvudelukkelse: ROFUS.NU | Spil ansvarligt | 18+. Vilkår og betingelser gælder.