Annonce. Spillemyndighedens hjælpelinje: Stopspillet.dk | Selvudelukkelse: ROFUS.NU | Spil ansvarligt | 18+. Vilkår og betingelser gælder.


Karamba Bingo

Karamba BingoFra 2018 bliver det igen muligt for den brede masse af spiludbydere at få licens til at udbyde bankospil om penge i Danmark. Det betyder, at der bliver en del nye bankosider, men måske også eksisterende spillesider, som kommer til at forsøge sig med banko. Et af disse nye gamle brands, som vi kunne forestille os, at vi får at se, er Karamba Bingo.

Det er naturligvis ren spekulation, for vi har ikke hørt noget om at hverken Karamba eller nogen af de andre, som vi skriver disse artikler om skulle have planer om at introducere en bankoside, men der er flere forskellige årsager til at vi godt kan lidt at lege med tanken.

Hyggelige spil

Karamba er allerede en hyggelig spilleside, som satser mere på sjove og hyggelige spilleautomater og ikke mindst de sjove moderne skrabespil eller “Her og nu” spil, som Karamba har valgt at kalde dem.

I det selskab er bankospil slet ikke malplaceret, for på en god bankoside er det netop hyggen, som skal være i fokus, og det eneste Karamba sådan set mangler her, er muligheden for at chatte med de andre spillere undervejs, hvilket ikke er en vanskelig detalje at indarbejde i konceptet.

Hvis det kommer til at se dagens lys er spørgsmålet blot, om det bliver som en del af den allerede eksisterende spilleside, eller om Karamba Bingo får sin helt egen side.

Karamba Bingo hos NeoGames?

Der er flere grunde end blot et passende image, som taler for at vi måske snart får Karamba Bingo at se på det danske marked. Faktisk har Karamba allerede de forbindelser, som skal til for relativt hurtigt at kunne få stablet en online bankohal på benene.

Forbindelsen består i deres samarbejde med NeoGames, som er producenten bag de omtalte moderne skrabespil. NeoGames præsenterede tilbage i 2013 deres egen bankoplatform, og det er på ingen måde utænkeligt, at Karamba ville kunne hægte sig på her.

Det er udelukkende et spørgsmål om at udvide samarbejdet en smule, og hvis Karamba i kraft af et Karamba Bingo vil være i stand til at gøre krav på en del af et helt nyåbnet segment på det danske spillemarked, så er der ikke mange gode grunde til at lade være.

Hvorfor ikke?

Som vi allerede har været inde på, så er det her ren spekulation, men vi skal her på Bankoforum.dk ikke lægge skjul på, at vi gerne vil have så mange forskellige bankosider på markedet, når det bliver åbnet. Derfor vil vi også meget gerne se et Karamba Bingo blive en realitet.

Og selv om der er mange gode grunde til at det kunne blive til virkelighed, så er der dog en enkelt ting der nager: Karamba er ikke et dansk brand. Det skal selvfølgelig ikke i sig selv afholde dem fra at åbne en online bankohal på det danske marked, men den engelske version af Karamba byder ikke på bankospil, selv om der ikke er noget der forhindrer dem i at gøre det.

Karamba har med andre ord haft rig lejlighed til at eksperimentere med et eventuelt Karamba Bingo brand, og når man ikke har brugt den mulighed på det britiske marked, så kan man måske nok tvivle på at Danmark bliver foregangsland på området.

Her på Bankoforum.dk følger vi naturligvis med i udviklingen, og uanset hvad der sker, kan du naturligvis som altid spille hos Karamba Casino.

God fornøjelse!

Annonce. Spillemyndighedens hjælpelinje: Stopspillet.dk | Selvudelukkelse: ROFUS.NU | Spil ansvarligt | 18+. Vilkår og betingelser gælder.