Annonce: Minimum 18 år  – Regler og vilkår gælder – Ansvarligt spil: ludomani.dk


Kom med LeoVegas til Caribien

Lige nu har du chancen for at komme på et syv-dages cruise med LeoVegas til Caribien, så du kan flytte dig lidt fra kulden.

Du skal bare være en smule heldig i den store lodtrækning, som foregår den 26. november. Du har til den 25. november til at optjene dine lodder.

Det gør du ved at spille på en eller flere af en række udvalgte spilleautomater i LeoVegas’s spændende udvalg.

Spil bl.a. på disse automater:

  • Pirates: Smuggler’s Paradise
  • 1429 Uncharted Seas
  • Gonzo’s Quest
  • Thunderstruck II
Kom med LeoVegas til Caribien - KLIK HER!

Min. 18 år – Regler og vilkår gælder

Få helt op til 10.000 kr. i velkomstbonusser som ny spiller hos LeoVegas

Sådan kommer du med LeoVegas til Caribien

Faktisk er der ikke bare én men hele to rejser på højkant, når der trækkes lod, og du skal bare spille for 1.000 kr. på en af de nævnte spilleautomater for at have dit navn med i hatten den 26. november.

Udover de nævnte, kan du på LeoVegas’ kampagneside finde lille flok andre spil, som også tæller med. Du kan spille så tosset du vil men du kan dog højst optjene 40 lodder om dagen.

Og mens du venter på den store lodtrækning, kan du prøve lykken med nogle mindre sideevents. Der er både missioner og cash races med kontante præmier og gratis spins på højkant.

Gå ind til LeoVegas lige nu og få optjent dine første lodder. Hvis du endnu ikke har en spillekonto hos LeoVegas, kan du glæde dig til en gratis gave på 50 kr., samt velkomstbonusser for helt op til 10.000 kr.

God fornøjelse!

Annonce: Minimum 18 år  – Regler og vilkår gælder – Ansvarligt spil: ludomani.dk