LeoVegas spiller Celebrity Blackjack

Så er det nu du har den helt store chance for at vinde en flot gevinst i en simpel lodtrækning, når LeoVegas spiller Celebrity Blackjack.

Den celebre person er ikke overraskende LeoVegas’ reklame-frontfigur Uffe Holm, og ham har du mulighed for at slå ved blackjack-bordet.

Men inden han kommer så langt, skal han lige have foretaget lodtrækningen først, og det foregår på lørdag den 14. oktober.

Se her hvad du kan vinde:

  • 1 x 10.000 kr.
  • 5 x 1.000 kr.
LeoVegas spiller Celebrity Blackjack - KLIK HER!

Du får 50 kr. gratis, når du opretter din konto hos LeoVegas

Sådan spiller LeoVegas Celebrity Blackjack

LeoVegas’ Celebrity Blackjack konkurrence kører til og med i morgen fredag den 13. oktober, og det er altså din tidsfrist for at få dit navn med i hatten. Du skal bare sætte dig ved Celebrity Blackjack bordet i LeoVegas. Chambre Separee og spille – så er du med i lodtrækningen.

Så snart Uffe Holm har trukket seks navne op af hatten – et for hver af de seks præmier – stiller han sig bag blackjack bordet og agerer dealer, og i den anledning har du altså mulighed for at spille blackjack direkte mod ham.

Hvis du ikke har en spillekonto hos LeoVegas endnu, er det ikke nogen hindring – tværtimod. LeoVegas giver nemlig 50 kr. gratis til alle nye spillere, så snart spillekontoen er oprettet, og det er helt ok at bruge denne gave på live spil, så du kommer med i lodtrækningen.

Besøg LeoVegas lige nu, så du kan komme med i lodtrækningen om 10.000 kr. Det er tilfældigvis også det beløb, du kan få i velkomkstbonusser fordelt over dine tre første indbetalinger hos LeoVegas.

God fornøjelse!