Annonce: Minimum 18 år  – Regler og vilkår gælder – Ansvarligt spil: ludomani.dk


Lights er det nye hos SpilNu.dk

Lights er det nye hos SpilNu.dk

Lights er det nyeste medlem i den hyggelige familie af spilleautomater hos SpilNu.dk, og du bliver taget med til Østens mystik.

Lights er nemlig asiatisk inspireret fra ende til anden, og det er svært ikke at lade sig charmere og berolige af det smukke landskab, der fungerer som baggrund.

Det giver dig ro i sjælen på en zen-agtig måde, og det kan blive nødvendigt på denne automat, hvor spændingen ellers er i top.

Du finder bl.a:

  • 5 hjul
  • 9 gevinstlinjer
  • Masser af ekstra spins

 

Prøv Lights hos SpilNu.dk - Klik her!

Min. 18 år – Regler og vilkår gælder

Eller gå efter en af de helt store gevinster i Deep Blue

Lights giver dig lidt men tit

Lights er ikke en af den slags spilleautomater, som gør dig stenrig på et enkelt spin. Til gengæld er der gevinst af en lidt mere moderat størrelsesorden med lidt kortere mellemrum.

De fem hjul og ni gevinstlinjer er prydet af smukke asiatiske symboler – ikke mindst naturligvis papirslamper. De almindelige K, Q, J og 10 symboler har alle fået et asiatisk snit for at gøre indtrykket fuldendt.

Dermed er scenen sat til at du kan få en god og hyggelig oplevelse i din jagt på de gevinstgivende scatter symboler og automatens floating wilds, som gør dine gevinstmuligheder større.

Har du ikke tålmodighed til at vinde mange små gevinster kan du også vælge at gå efter én af SpilNu.dk’s helt store jackpots. På Deep Blue kan du lige nu vinde over 170.000 kr.

Held og lykke!

.

Lights er det nye hos SpilNu.dk
5 (100%) 4 Stemmer

Annonce: Minimum 18 år  – Regler og vilkår gælder – Ansvarligt spil: ludomani.dk