Annonce: Minimum 18 år  – Regler og vilkår gælder – Ansvarligt spil: ludomani.dk


Maria Bingo er i Danmark

Maria Bingo er i Danmark igen efter en pause på seks år, og hvis du kan huske dem fra dengang, så ved du, at der er noget at glæde sig til.

Bankospillere, som har fulgt lidt med på den udenlandske version af Maria Bingo ved også, at det er en stærkere version, der vender tilbage.

Deres spil er blevet sjovere og deres jackpots er blevet større – du kan i skrivende stund vinde en jackpot, som er på over en mio. kroner.

Se her hvad Maria Bingo giver dig:

  • 7 forskellige bingorum
  • Pladepriser fra 10 øre til 10 kroner
  • Store jackpots
  • Spændende konkurrencer
Spil hos Maria Bingo - KLIK HER!

Min. 18 år – Regler og vilkår gælder

Maria Bingo er i Danmark med en stor bankoturnering

Maria Bingo er i Danmark – og du kan komme til Paris

Maria Bingo vender tilbage til det danske marked med pomp og pragt i form af en stor spændende turnering, som du kan være med i hele februar måned. Du kan vinde en rejse til Paris.

Det eneste du skal gøre er at spille banko som du plejer. Du får point alt efter, hvor tæt du kommer i hvert enkelt spil, inden der er banko på spillet. Pointene bliver ført ind i et leaderboard, som du løbende kan følge med i.

Den helt store gevinst i konkurrencen er en rejse til Paris til en værdi af 40.000 kr., men hver uge i februar spiller du med om en gevinstpulje på lige over 30.000 kr., hvoraf de 10.000 går til vinderen.

Besøg Maria Bingo  med det samme, så du kan få oprettet din spillekonto med det samme og være med i kampen om de flotte jackpots og selvfølgelig konkurrencen om rejsen til Paris.

God fornøjelse!

Annonce: Minimum 18 år  – Regler og vilkår gælder – Ansvarligt spil: ludomani.dk