Annonce: Min 18 år. Yderligere vilkår gælder. Spil ansvarligt. ROFUS.nu. StopSpillet.dk


Få MrSpil.dk’s bonus på op til 2.000 kr.

Når det kommer til at byde nye spillere velkommen ligger man ikke på den lade side hos MrSpil.dk. Bonus er her nok af, hvis du opretter din nye spillekonto i dag.

MrSpil.dk’s bonus giver en fordobling af dit første indskud helt op til 2.000 kr. hvilket absolut hører til blandt de bedre tilbud på det danske marked.

Dermed får du rig mulighed for at gå på ekstra opdagelse i MrSpil.dk’s store og spændende spiludvalg, hvor der er masser af action og store gevinster. Prøv f.eks:

  • VIP Black
  • Rool the Dice
  • Superman
Få 2.000 kr. i bonus hos MrSpil.dk

Min 18 år. Yderligere vilkår gælder. Spil ansvarligt. ROFUS.nu. StopSpillet.dk

Vind den store progressive jackpot

Udover de nævnte spil kan du også vælge at gå på jagt efter en af det danske spillemarkeds største progressive jackpotter. Millionaire’s Club III jackpotten er altid på minimum 1,3 mio.  og den største gevinst som er udløst på den var på over 20 mio.

Der er også en god gevinst at hente på den populære Macau Nights automat. Her kan du vinde en stor jackpot på op til 10 mio. eller du kan få 55.550 kr. skattefrit hver måned i 15 år. Det er da til at tage at føle på.

Du kan også forsøge dig med MrSpil.dk’s udvalg af klassiske casinospil, men du skal være opmærksom på at de ikke bidrager 100% til MrSpil.dk’s gennemspilskrav.

Gennemspilskravet er på 35 gange bonusbeløbet hvilket altså vil sige at hvis du får maksimumbeløbet på 2.000 kr. skal du spille for 70.000 kr. inden du kan trække MrSpil.dk’s bonus ud fra din spillekonto.

Hvis du vil vide mere om MrSpil.dk er du velkommen til at læse Bankoforums anmeldelse.

God fornøjelse.

Annonce: Min 18 år. Yderligere vilkår gælder. Spil ansvarligt. ROFUS.nu. StopSpillet.dk