Annonce: Minimum 18 år  – Regler og vilkår gælder – Ansvarligt spil: ludomani.dk


Nemmere omsætningskrav hos SpilNu

nemmere omsætningskrav spilnu

Her på Bankoforum har vi aldrig lagt skjul på at vi er glade for SpilNu, og det er der mange gode grunde til.

Først og fremmest har SpilNu været rigtig gavmilde overfor vores brugere med en eksklusiv bonuskode, som giver dobbelt så meget bonus.

Og den bonus er netop blevet endnu bedre, for SpilNu har skruet ned for omsætningskravet fra 20 til bare 5 gange bonusbeløbet.

Se her hvad du får hos SpilNu:

  • 200 kr. i bonus
  • Masser af spændende spil
  • Store jackpots

 

Få en nem bonus hos SpilNu - KLIK HER!

Min. 18 år – Regler og vilkår gælder

Brug bonuskoden CL200 og få 200 kr. i bonus hos SpilNu.

En af de bedste bonusser

Nu er det ikke fordi, det er et vanvittigt stort bonusbeløb – blot 200 kr. –  du kan få hos SpilNu, men med det nye omsætningskrav er bonussen til gengæld blevet så nem at spille fri, at den kommer op blandt de bedste tilbud på det danske casinomarked.

Som du nok kan regne ud, skal du altså bare spille for i alt 1.000 kr. og det kræver ikke så voldsomt mange museklik at få det ud af verden. Din største hovedpine består vel egentlig i at finde ud af hvilket spil, du vil spille på.

For valgmulighederne er mange, når man går i gang hos SpilNu. Du kan finde spil fra NetEnt som du også kan finde så mange andre steder, men du finder også en stor samling spil, som du kun kan spille hos SpilNu.

Så gå ind til SpilNu med det samme og kom i gang. Mange af de eksklusive spil gemmer endda på en stor jackpot, som bar vokser sig større. Klik på knappen herover og brug bonuskoden CL200, når du laver dit første indskud.

God fornøjelse!

Annonce: Minimum 18 år  – Regler og vilkår gælder – Ansvarligt spil: ludomani.dk