Annonce: Minimum 18 år  – Regler og vilkår gælder – Ansvarligt spil: ludomani.dk


Kom til New York med BingoSlottet

Har du lyst til at se “The Big Apple” sådan helt tæt på? Lige nu har du mulighed for at vinde en tur til New York med BingoSlottet.

Og du skal ikke gøre spor andet end det du ville gøre alligevel: Spille løs på spilleautomaterne hos BingoSlottet.

Hvis du spiller nok, får du dit navn med i lodtrækningen, som foregår den 24. maj. I dag den 16. maj og i morgen den 17. skal du spille på disse spilleautomater:

  • Hotline
  • Starburst
  • Space Wars
Kom til New York med BingoSlottet - KLIK HER!

Min. 18 år – Regler og vilkår gælder

Prøv også de mange spændende bankospil hos BingoSlottet

Sådan kommer du til New York med BingoSlottet

For at komme med i lodtrækningen, skal du bare spille løs på de ovenstående automater i dag og i morgen. Hver gang du har lavet 600 spins, får du et lod til trækningen, og du kan optjene alle de lodder du vil.

Efter i morgen gælder det Dead or Alive, Wild Wild West og Spiñata Grande spilleautomaterne frem til den 20. maj, og frem til den 24 maj kan du slutte af på Archangel’s Salvation, Twin Spin Deluxe og Guns n’ Roses.

Selv om du ikke vinder rejsen til New York, er det ikke sikkert, at du skal blive hjemme. Der er nemlig yderligere to rejser til henholdsvis Los Angeles og Orlando på højkant og derudover en række kontante præmier. I alt er der gevinster til 20 spillere.

Besøg BingoSlottet lige nu og gå i gang med at optjene dine første lodder. Er du ny hos BingoSlottet, kan du se frem til en velkomstbonus på op til 2.000 kr. og der er selvfølgelig også masser af bankospil at prøve lykken på hele døgnet rundt.

God fornøjelse!

Annonce: Minimum 18 år  – Regler og vilkår gælder – Ansvarligt spil: ludomani.dk