Annonce: Minimum 18 år  – Regler og vilkår gælder – Ansvarligt spil: ludomani.dk


Nye spil hos Karamba

Der er nye spil hos Karamba, der netop har introduceret hele fire titler til deres spiludvalg.

Og det er endda kun begyndelsen, for der er endnu flere på vej i den nærmeste fremtid, men foreløbig må vi nøjes med de fire.

Du kan som sædvanlig se frem til spændende features, flot grafik og ikke mindst sjove temaer, når du prøver disse nye spil hos Karamba.

Du kan prøve disse fire spil:

  • Wolf Cub
  • Lightning Gems
  • Mermaid’s Diamond
  • Legend of Shangri-la

Glæd dig til de nye spil

Det er fire spil fra velkendte og populære spiludbydere, som Karamba har tilføjet. Lightning Gems er lavet af NextGen, og den byder først og fremmest på flot grafik og en spændende bonus runde.

Fra Play & Go kommer Mermaid’s Diamond, der med sine sekskantede hjul er lidt speciel. Du har mulighed for at vinde i begge retninger på hjulene, og dermed er du garanteret masser af chancer for at få gevinster ud af spillet.

Selvfølgelig er NetEnt også med i løjerne og de har begået hele to af de fire nye spil. Den nuttede Wolf Cub kommer med en spændende bonus feature og masser af free spins, og den spændende Legend of Shangri-la giver dig tilfældige bonusrunder fra den røde panda guru.

Opret din spillekonto og prøv de nye spil hos Karamba allerede i dag. Husk at nye spillere hos Karamba kan se frem til en bonus på op til 3.000 kr. og hele 100 gratis spins.

God fornøjelse!

Annonce: Minimum 18 år  – Regler og vilkår gælder – Ansvarligt spil: ludomani.dk