Annonce. Spillemyndighedens hjælpelinje: Stopspillet.dk | Selvudelukkelse: ROFUS.NU | Spil ansvarligt | 18+. Vilkår og betingelser gælder.


Om Bankoforum.dk

om bankoforum.dkBankoforum.dk er hele Danmarks bankoportal, og vores erklærede mål er at vejlede danskerne igennem den, til tider, uoverskuelige jungle af online bankohaller.

Derfor er troværdighed, integritet og faglighed nøglebegreber, vi tager meget seriøst.

 

Fordi vi elsker bankospil på nettet

Bankoforum.dk drives frem af en brændende interesse for bankospil.

Vi gør således vores ypperste for at vejlede vores brugere så godt som muligt.

Skulle der – mod al forventning – opstå et problem med en hvilket som helst bankohal, vil vi ikke tøve med at gå ind i sagen og hjælpe vores bruger.

Vi kan altid kontaktes på support@bankoforum.dk.

 

Testede bankohaller

Samtlige bankohaller, du finder her på Bankoforum.dk er grundigt testet og de medfølgende anbefalinger er i alle henseender pålidelige og seriøse.

Hertil kommer, at Bankoforum.dk har en personlig kontakt hos hver eneste bankohal, hvilket gør os bedre i stand til at bistå vores brugere, i tilfælde at dette skulle være nødvendigt.

 

Spil banko med bonus

I forlængelse af vores banko anmeldelser, giver vi samtidig et overblik på de forskellige tilbud der findes rundt omkring på nettet.

I hovedmenuen har vi oprettet et særligt område dedikeret til bonus. Her kan du ruste dig til en bedre start med ekstra penge eller gratis gaver.

 

Din genvej til spillene

Hver gang Bankoforum.dk anmelder en banko – eller spillehal, et specielt tilbud eller lignende, som vi mener er relevant, så vil du kunne finde en genvej direkte til spiludbydere i selve teksten.

 

Naturligt samlingssted på nettet

Bankoforum.dk betragter sig selv som et naturligt samlingspunkt for danske netspillere med interesse for forskellige spil på nettet,

Vi tilstræber nemlig at give dig optimale vilkår, når du spiller banko og casino online.

Hos os rustes du med den fornødne forhåndsviden om de online bankohaller, du vælger at spille hos.

Vi skal ikke lægge skjul på, at vi bestræber os på at være Danmarks bedste bankoportal!

Venlig hilsen – og rigtig god fornøjelse!

Annonce. Spillemyndighedens hjælpelinje: Stopspillet.dk | Selvudelukkelse: ROFUS.NU | Spil ansvarligt | 18+. Vilkår og betingelser gælder.