OBS: Bankoforum.dk har ikke nogen aftale med denne udbyder. Vi har alligevel valgt at anmelde eller beskrive udbyderen – men uden at linke til det pågældende spillested.


Online lotto

Online lotto

Hvad ville du gøre, hvis du vandt en million i lotto? Eller hvad med 10 millioner?

Det har de fleste af os nok gjort vores forestillinger om, men det er i og for sig en irrelevant tanke, hvis man ikke spiller.

Det er der heldigvis en meget nem måde at gøre. Du har nemlig mulighed for at spille online lotto direkte fra Danske Spils hjemmeside.

Du kan spille:

  • Lørdags Lotto
  • Viking Lotto
  • Euro Jackpot 

Opret en spillekonto

Det første der skal til, er naturligvis, at du skal have oprettet en spillekonto hos Danske Spil.

Derefter klikker du på det gule “Opret konto” link i øverste højre hjørne, og så er det bare at følge instrukserne derfra. Til sidst skal du selvfølgelig sørge for at der er penge på din spillekonto.

Når din spilkonto er oprettet, og du har indsat penge på den, har du adgang til alle Danske Spils forskellige lotto-muligheder. Så hvis ikke du har dit favoritspil, er det sådan set bare at vælge tallene til det spil, som kommer næste gang – onsdag, fredag eller lørdag.

Spil online lotto – og kryds fingre

Det er ingen hemmelighed, at der er store gevinster på spil i online lotto. Det er selvfølgelig præcis de samme gevinster, som du kan vinde, hvis du går ned og køber kuponen i kiosken.

Det betyder, at du kan vinde den store Euro Jackpot, som i 2015 blev vejen til den største lotto-gevinst i Danmark nogensinde. Det blev ved den lejlighed til en gevinst på over 300.000.000 kr.

Du er dog også oppe imod udenlandsk modstand i Euro Jackpot, og det er en tjekkisk spiller, som står for den største gevinst i spillet, da han vandt lidt over en halv mia. kroner.

Kan du nøjes med lidt mindre gevinster, kan du forsøge dig med det nordiske lottosamarbejde Viking Lotto. Det er dog heller ikke en jackpot, man skal rynke på næsen ad, for rekorden her er på lige under 100 mio. kroner.

Endelig kan du naturligvis spille det gode gamle Lørdags Lotto, som fik Danmark til at gå lotto-amok helt tilbage i slut-firserne. Det er det samme gode gamle spil, hvor du vælger 7 tal fra 1 til 34.

Store fordele ved online lotto

Hvis du troligt har taget turen ned til kiosken de sidste mange år for at købe din lottokupon uden problemer, vil du sikkert spørge, hvad fidusen skulle være ved at spille online lotto.

Men der er flere åbenlyse fordele ved online lotto, og at turen ned til kiosken er sparet, er sådan set den mindste af dem. Den største fordel er naturligvis, at dine eventuelle gevinster kommer helt automatisk ind på din spillekonto.

Dertil kommer at du har mulighed for at indstille din spillekonto til at købe dine kuponer flere uger i forvejen. På den måde risikerer du ikke, at dine lykketal bliver udtrukket lige præcis den uge, hvor du har glemt at spille.

Endelig kan vi nævne, at du kan bruge den samme spillekonto til alle Danske Spils forskellige tilbud, så har du lyst til at spille bingo eller rykke i spilleautomaterne, behøver du ikke oprette en ny.

Besøg Danske Spil allerede i dag, og se om der er held  ugens lottotrækninger. Det er der mange der har gjort før dig med stort held.

Du kan læse mere om lottospil hos vores søstersite Casinolistings.dk

God fornøjelse!

OBS: Bankoforum.dk har ikke nogen aftale med denne udbyder. Vi har alligevel valgt at anmelde eller beskrive udbyderen – men uden at linke til det pågældende spillested.