OBS: Bankoforum.dk har ikke nogen aftale med denne udbyder. Vi har alligevel valgt at anmelde eller beskrive udbyderen – men uden at linke til det pågældende spillested.

 • Bonus: 100%
 • Gratis gave: 50 spins
 • Omsætningskrav: 25 x bonusbeløb
 • Bonuskode: PIPTV100

OBS: Bankoforum.dk har ingen partneraftale med denne udbyder og linker derfor ikke til udbyderen.

Pip.dk

Hvis du er ved at få pip over at alle spillesiderne har mere eller mindre det samme udvalg, så prøv en helt ny men noget mindre spilleside, hvor du med garanti kan finde noget nyt. Velkommen til Pip.dk.

Pip.dk har Danmarks allermindste spiludvalg, men det er så også det eneste, der er småt ved siden. Bonusser, jackpots og ikke mindst armbevægelser er store nok til at konkurrere med de fleste.

Pip.dk laver spillene selv, og det garanterer en spiloplevelse, som du ikke kan få nogen andre steder.

Se her hvad Pip.dk tilbyder dig:

 • 100% velkomstbonus
 • 50 gratis spins
 • 100% eksklusive spilleautomater
 • Progressive jackpots

Pip.dks spiludvalg

Der er ingen tvivl om at spiludvalget hos Pip.dk er Danmarks mindste. Det skal man dog ikke hænge sig alt for meget i, for de har som nævnt lavet alle de fem spil selv, og dermed er der kun én mulighed, hvis du vil prøve lige nøjagtig disse spilleautomater.

Alle fem spil er sprængfyldt med kvalitet, sjove, temaer og spændende features, og der er naturligvis masser af mulighed for at vinde flotte gevinster på dem alle – det vender vi tilbage til lige om lidt.

Pip.dk har ganske enkelt gjort det til deres mission at tilbyde de bedst mulige egenproducerede og underholdende spilleautomater. Udover at være sjovt skal det selvfølgelig også være til at betale og så skal det naturligvis være potentielt indbringende.

Det er indtil videre blevet til disse fem spil:

 • Grand Prix
 • Slikkepinden
 • Pip på Sengekanten
 • Banko Fandango
 • Danmark Rundt

Jackpots

Spilleautomater er ikke meget værd, hvis der ikke er mulighed for at vinde noget på dem, og sjovest er det, når det man vinder ikke nødvendigvis har noget med indsatsen at gøre. Sådan er det med de fleste progressive jackpots, og dem har Pip.dk faktisk flere af end de fleste andre danske spillehaller.

Hver af de fem spilleautomater i udvalget har nemlig sin egen jackpot tilknyttet, og selv om det ikke er de helt store livsændrende beløb, der er tale om, så er det alligevel nok til at gøre de fleste gode dage endnu bedre.

Alle puljerne starter på 100.000 kr. og vokser derefter, indtil de bliver udløst. Den største jackpot hos Pip.dk i øjeblikket finder du på Danmark Rundt, som nærmer sig de 150.000 kr. i puljen.

Velkomsttilbud

Pip.dk er ikke kun opsat på at du får en god spilleoplevelse. De er også klar til at sørge for, at du kommer godt i gang med den. Til det formål har de strikket et fint velkomsttilbud sammen, som du kan gøre brug af, når du laver din første indbetaling.

Indbetalingen skal være på mindst 100 kr., og du skal samtidig indtaste bonuskoden PIPTV100. Det giver dig 50 gratis spins til Banko Fandango spilleautomaten, og så har du noget at komme i gang med lige fra start.

Udover de 50 gratis spins kan du se frem til at få din første indbetaling fordoblet krone for krone. Helt præcist hvor stor en bonus du kan få fremgår faktisk ikke af Pip.dks hjemmeside, så vi ved det ikke med sikkerhed. Vi ved dog, at de selv bruger 1.000 kr. som eksempel.

Det er desuden værd at nævne omsætningskravet, som blot er på 25 gange bonusbeløbet.

Sikkerhed og support

spillemyndighedPip.dk gør tingene ordentligt, og det betyder, at der er styr på alle detaljer omkring det at drive en spilleside. Derfor har de også sørget for at have licensen i orden, og det er din garanti for, at alt er efter forskrifterne – ikke mindst det sikkerhedsmæssige.

Dermed kan du sove roligt om natten i visheden om, at de personlige detaljer, som du har tastet ind hos Pip.dk – herunder CPR-nummer og kreditkortnummer – bliver forsvarligt krypteret. Du kan også være sikker på, at selve spillet foregår forsvarligt, og vinder du, kan du glæde dig over, at dine gevinster er skattefri.

Hvis du får brug for hjælp hos Pip.dk, kan du nemt finde den via et link allernederst på hjemmeside. Det sender dig i første omgang ind til en FAQ-sektion, hvor du selv vil kunne finde svar på det meste. Derudover har du mulighed for at sende en besked direkte via en formular på siden eller ringe til 30 21 92 10.

Besøg Pip.dk allerede i dag, og se hvilken af de fem spændende spilleautomater, der bliver din nye favorit. Husk at du bliver sat i gang med en flot 100% velkomstbonus og 50 gratis spins. Du kan også kigge blandt de nedenstående spillesider, om der er andet, der kan fange din interesse.

God fornøjelse!

OBS: Bankoforum.dk har ikke nogen aftale med denne udbyder. Vi har alligevel valgt at anmelde eller beskrive udbyderen – men uden at linke til det pågældende spillested.

Det vigtigste

 • 100% i bonus
 • 50 gratis spins
 • Bonuskode PIPTV100
 • 5 egenproducerede spil
 • 100% danskejet
 • Dansk licens