Annonce: Minimum 18 år  – Regler og vilkår gælder – Ansvarligt spil: ludomani.dk


Prøv AHTIgames.dk

Hvis du er til store spiludvalg og spændende mytologi, så har vi et godt tip: Prøv AHTIgames.dk.

Hos AHTIgames.dk finder du et stort spiludvalg med masser af spændende spil og et godt tilbud til at sætte det hele i gang.

Det hele bliver præsenteret på en baggrund af finsk mytologi, og du bliver bud velkommen af havguden Ahti, der agerer vært på siden.

Se her hvad AHTIgames.dk tilbyder:

  • Op til 25 superspins
  • Ca. 600 spil
  • Nye tilbud hver dag
Spil hos AHTIgames.dk - KLIK HER!

Min. 18 år – Regler og vilkår gælder

Vælg mellem 600 forskellige spil hos AHTIgames.dk

Prøv AHTIgames.dks store udvalg

Du finder lige over 600 forskellige spil i AHTIgames.dks spiludvalg, og af dem er godt 550 spilleautomater. Dermed går der formentligt lang tid, inden du begynder at kede dig, når du først er gået i gang.

Og til at komme ordentligt i gang, kan du få en velkomstbonus på 100% op til 250 kr, som du får i form af 50 superspins. Hvert spin har således en værdi af 5 kr., og din bonus skal spilles igennem 30 gange, inden du kan udbetale.

Men der er mange flere bonusser at hente hos AHTIgames.dk. Faktisk kan du få gratis spins og/eller bonusser hver eneste dag med AHTIgames.dks daglige deals, som du finder på kampagnesiden.

Kig ind til AHTIgames.dk og hils havkongen, når du ser ham. Hvis du er heldig hjælper han dig med at finde den magiske Sampo, som kan bringe dig held og velstand. En af de flotte gevinster på spillene kan sikkert også gøre det.

God fornøjelse!

Annonce: Minimum 18 år  – Regler og vilkår gælder – Ansvarligt spil: ludomani.dk