OBS: Bankoforum.dk har ikke nogen aftale med denne udbyder. Vi har alligevel valgt at anmelde eller beskrive udbyderen – men uden at linke til det pågældende spillested.


Quickchancen.dk

Når vi begynder at nærme os højtiderne, plejer der gerne at ske lidt ekstra på de forskellige spillesider rundt om på nettet. Således også hos Danske Spil Quick, hvor der bliver lukket op for Quickchancen.dk.

Quickchancen.dk er et ekstra spil, som giver gevinstmuligheder til alle – uanset om du plejer at spille skrabespil eller ej, og det kombinerer de almindelige højtidsskrabespil med et spil, der foregår på nettet.

Der er naturligvis store penge på højkant til de heldige, og så giver det jo allerede god mening at være med.

Sådan virker Quichancen.dk

Det er svært at give den endegyldige forklaring på hvordan Quickchancen.dk fungerer, for det skifter fra år til år og fra højtid til højtid. Vi kan dog sige, at du kan være med hos Quickchancen.dk uden at tage tegnebogen op af lommen.

Hvis du har lyst til at være med, skal du bare være klar til at indtaste dine kontaktoplysninger og i øvrigt til at modtage forskellige reklamer fra Danske Spil. Ellers skal du bare tjekke dine vinderchancer som du får på daglig eller ugentlig basis.

Og det er ikke småpenge de er på højkant. Der er har før været tale om daglige muligheder for at vinde helt op til 10.000 kr., men vi ved aldrig hvordan den næste udgave af Quickchancen.dk kommer til at se ud.

Quickchancen.dk – Jul 2018

Julemåneden nærmer sig og dermed er det naturligvis snart tid til endnu en omgang med Quickchancen.dk. Hver dag fra julemåneden starter den 1. december og frem til Juleaften den 24. december, får du en ny chance på Quichancen.dk.

Du får din chance i form af en julekugle, som du skal ryste for at se hvad den fortæller dig. Hvis du er heldig, bliver du vinderen af en af de daglige gevinster på 10.000 kr. Der er med andre ord hele 240.000 kr. at spille med om.

Det behøver heller ikke at være et problem, hvis du er en glemsom sjæl, for du vil modtage en daglig reminder pr. email, hvor du også vil kunne finde et link til dagens julekugle. Du skulle jo nødig gå glip af den store gevinst.

Flere penge med Quickchancen.dk

Det behøver som nævnt ikke koste dig noget at være med i Quickchancen.dk, MEN… Du kan koble Quickchancen sammen med nogle af de andre højtidsskrabespil, og på den måde har du chancen for at vinde endnu flere penge.

Det gælder spil som den klassiske Julekalender Quick eller Pakkejagt Quick, som begge indeholder en unik kode. Indtaster du den på Quickchancen.dk er du med i en stor lodtrækning, som foregår i det nye år.

Du kan købe så mange lodder, du har lyst og indtaste koden fra dem alle – dog naturligvis kun en enkelt gang hver – helt frem til den 31. januar.

Skynd dig at tilmelde dig Quickchancen.dk, så du også kan være med i de daglige trækninger lige fra starten. Hvis du læser dette for sent, så glæd dig til Påskechancen, for den er lige rundt om hjørnet. Indtil da kan du hygge dig med de mange spændende lodder som du finder på Danske Spil Quick.

God fornøjelse!

 

 

 

OBS: Bankoforum.dk har ikke nogen aftale med denne udbyder. Vi har alligevel valgt at anmelde eller beskrive udbyderen – men uden at linke til det pågældende spillested.