Annonce: Minimum 18 år  – Regler og vilkår gælder – Ansvarligt spil: ludomani.dk


Rigtig banko hos Bingosjov

Så er ventetiden slut. Der er igen flotte pengepræmier på spil, når der fra i dag den 30. april spilles rigtig banko hos Bingosjov.

Det bliver fejret hele ugen frem til på søndag den 6. maj, og du skal være med i kampen om nogle af de flotte gevinster.

Den største gevinst af dem alle er en jackpot på 50.000 kr., som du har mulighed for at vinde i Bingosjovs spændende bankospil.

Se her hvad der er på højkant:

  • Jackpot på 50.000 kr.
  • Garanterede præmiepuljer på 1.000 kr,
  • Pladeræs
  • Gratis banko

Masser af rigtig banko hos Bingosjov

Som nævnt har du mulighed for at vinde en jackpot på 50.000 kr. hos Bingosjov i denne uge, og det er uanset hvilket bankorum du spiller i. Du kan udløse jackpotten i 90 numres spillet ved at få pladen fuld inden for 32 opkaldte numre og i 75 numres spillet skal der være banko inden for 42 opkaldte numre.

Derudover kan du hver aften i denne uge finde spil, hvor der er garanterede præmiepuljer på 1.000 kr. at spille om. Det starter kl. 21 i 75-rummet, og det koster bare fem kroner at købe en plade.

Du kan vælge at give den fuld skrue med pladekøbet i denne uge, og gør du det, har du mulighed for at få del i en præmiepulje på 5.000 kr., som deles blandt de ti spillere med flest købte spil. Endelig er der gratis banko hver time mellem kl. 15 og 20 med 50 kr. i puljen i hvert spil.

Besøg Bingosjov lige nu og kom i gang med at spille rigtig banko i løbet af få minutter. Er du ny hos Bingosjov, kan du glæde dig til en gave på 150 spins til automaterne samt velkomstbonusser for helt op til 7.500 kr.

God fornøjelse!

Annonce: Minimum 18 år  – Regler og vilkår gælder – Ansvarligt spil: ludomani.dk