Annonce. Spillemyndighedens hjælpelinje: Stopspillet.dk | Selvudelukkelse: ROFUS.NU | Spil ansvarligt | 18+. Vilkår og betingelser gælder.


Simba Bingo

Simba GamesDet danske marked står foran et større indtog af nye bankosider, når Danske Spils monopol bliver ophævet i januar 2018. Derfor kigger vi her på Bankoforum.dk lidt på nogle af de sider, som er mulige emner – både dem vi er sikre på og dem som er ønsketænkning – og en af de mulige sider, som hører mere til i den sidste kategori er Simba Bingo.

Simba Bingo er en af de sider, som vi gerne vil se på det danske bankomarked på grund af den fremragende måde, som Simba Games har sat deres spilleside op på med masser af hyggelige spilleautomater på en brugervenlig og overskuelig platform krydret med masser af spændende tilbud og kampagner – ikke mindst til nye spillere.

Bingovenlig platform med hyggelige spil

Simba Games’ platform er yderst brugervenlig. Den er holdt i behagelige farver og er yderst simpel at finde rundt på. Spillene er flot præsenteret med store ikoner, som er umulige at tage fejl af.

Det er lige præcis denne brugervenlighed, som vi godt kunne tænke os at se overført til eller udvidet med et Simba Bingo, for den er næsten som skabt til banko, og det er en meget ne side at forestille sig.

Det er også tydeligt at se at Simba har hyggen i højsædet, for der er klart fokus på spilleautomaterne. Det er dem, der bliver præsenteret straks på forsiden, og selv om det ikke er svært at finde de mere klassiske casinospil, så er de placeret lidt i baggrunden.

Faktisk mangler Simba Games kun muligheden for at chatte med andre spillere for at opnå det niveau af hygge, som forventes af en online bankohal, men det er en simpel detalje at implementere.

Spændende kampagner

En anden ting, som Simba Games er kendt for er deres spændende kampagner, som spillerne kan gøre brug for hver eneste dag. Det handler både om velkomsttilbuddet til nye spillere, og lykkehjulet, som alle spillere får et dagligt spin på.

Det er begge fine tilbud, som er svære at komme udenom, og det er begge tilbud, som ville være ideelle til en online bankohal, og det er nogle af de mange grunde til at vi meget gerne ville se Simba Bingo blive en realitet i Danmark, når det bliver muligt næste år.

Hvorfor ikke Simba Bingo?

Når vi alligevel ikke rigtig tror på at Simba Bingo bliver en realitet inden for nærmeste fremtid, så skyldes det primært, at Simba Games ikke kun er et dansk brand, og de tilbyder ikke bankospil på nogen af de andre markeder, hvor de også bevæger sig.

Det gælder også, hvis man kigger på de øvrige brands, som hører under Simbas moderselskab PrimeGaming. Ingen af dem tilbyder bankospil, selv om PrimeGaming har været i branchen siden 2003.

Det skal selvfølgelig ikke udelukke, at det kan ske engang i fremtiden, men hvis det bliver tilfældet, bliver det næppe som en konsekvens af, at det danske marked bliver åbnet, og vi kommer derfor til at vente noget længere end til januar 2018.

Det skal dog ikke afholde dig fra at gøre brug for nogle af de gode tilbud hos Simba Games, og hvis du har lyst til at spille banko, så kan du selvfølgelig fortsat gøre det hos Danske Spil Bingo.

God fornøjelse!

 

Annonce. Spillemyndighedens hjælpelinje: Stopspillet.dk | Selvudelukkelse: ROFUS.NU | Spil ansvarligt | 18+. Vilkår og betingelser gælder.