Annonce: Minimum 18 år  – Regler og vilkår gælder – Ansvarligt spil: ludomani.dk


Spil gratis med BingoSjov

gratis gave bingosjov.dk

Det er sjovt at spille og det er endnu sjovere at spille gratis. Nu kan du spille gratis med BingoSjov.

Du kan endda gøre det på flere forskellige måder, men den sjoveste har du mulighed for lige fra start.

Du kommer nemlig i gang hos BingoSjov med en gratis gave på 50 spins til en af deres spændende spilleautomater.

Sådan gør du:

  1. Klik her!
  2. Opret din nye spillekonto
  3. Åbn Starburst automaten
  4. Spil gratis!

Spil gratis med BingoSjov

Du kan spille gratis med BingoSjov takket være de 50 gratis spins, som du får til den sjove Starburst spilleautomat. For at få dem skal du ikke gøre andet end at registrere din spillekonto hos BingoSjov.

Derefter skal du sådan set bare åbne spilleautomaten og gå i gang med at spille. Når du åbner automaten får du en besked om at du har 20 spins, der venter på dig.

Det bedste ved det hele er at selv om det er gratis, så er det ikke for sjov. Du har faktisk mulighed for at vinde rigtige penge. Vi vil endda gå så langt som til at sige at der er en overvejende sandsynlighed for at du får gevinster ud af dine gratis spins, for Starburst er kendt for at give mange små gevinster.

Nogle af de små gevinster vil ofte være grænsende til ligegyldige, når man spiller normalt, men når der er tale om gratis spins, skal du naturligvis ikke tage din indsats med i regnestykket – det er ren profit.

Spil gratis banko med BingoSjov

Dine muligheder for at spille gratis med BingoSjov slutter ikke nødvendigvis med de 100 gratis spins til Starburst, men det kommer selvfølgelig an på, hvad du har lyst til at spille.

På en spilleside ved navn BingoSjov er det dog nogenlunde sikkert at formode, at de fleste har en vis interesse for at spille banko. Det kan du også sagtens få mulighed for at spille gratis med BingoSjov.

Faktisk var det i flere år den eneste måde man kunne spille banko på hos BingoSjov, men i dag betaler man beskedne beløb op til 5 kr. for at være med i spillene.

BingoSjov har dog ikke glemt hvor populære de gratis bankospil var, og derfor kan du stadig fra tid til anden kigge i kampagnekalenderen og finde mulighed for at spille gratis banko.

Prøv alle spillene gratis

Hvis du er ligeglad med gevinster, er der endnu en mulighed for at spille gratis med BingoSjov. Du kan nemlig prøve næsten alle spillene i BingoSjovs udvalg for sjov.

For at få denne mulighed skal du bare logge ind på din spillekonto og kigge i udvalget. Alle spilleautomaterne med undtagelse af de fem Parlay-spil (dem finder du i “Kun hos os” kategorien) kan spilles for sjov, og det samme kan casinospillene.

Når du har fundet det spil, som du gerne vil prøve, kan du køre musen henover det og klikke på “Spil for sjov” knappen.

Opret din spillekonto nu og spil gratis med BingoSjov med det samme. Når du laver din første indbetaling på spillekonto, kan du i øvrigt en frem til en velkomstbonus på 100% op til 2.000 kr.

God fornøjelse!

Spil gratis med BingoSjov
5 (100%) 3 Stemmer

Annonce: Minimum 18 år  – Regler og vilkår gælder – Ansvarligt spil: ludomani.dk