Annonce: Minimum 18 år  – Regler og vilkår gælder – Ansvarligt spil: ludomani.dk


Spilnu.dk bonus

Spilnu.dk bonus

Bankoforum.dk er stedet at kigge hvis du vil have lidt ekstra i posen. Vi samler alle de bedste bonusser, så de er nemme at finde frem til.

Prøv eksempelvis Spilnu.dk’s bonus, som alle nye spillere kan gøre brug af. Den kræver ikke andet end at du opretter din spillekonto og laver din første indbetaling

Indbetalingen skal blot være på 100 kr., for at du kan få det samme beløb i bonus – og den bliver ikke større.

 

Brug Spilnu.dk’s bonus på automaterne

Du kan sagtens finde masser af sjov at bruge Spilnu.dk’s bonus på – også ting som du med garanti ikke har prøvet på andre danske spillesites.

Spilnu.dk sætter nemlig en stolthed i deres eksklusive udvalg af danske spilleautomater, som til forveksling ligner dem, du kender fra din normale spillehal fra virkelighedens verden.

Du finder masser af bonusspil, som giver dig masser af muligheder for flotte gevinster, heriblandt store progressive jackpots, og ikke mindst rigeligt at tænke over, når du skal træffe dine valg.

Og så har vi endda ikke nævnt at SpilNu har et af markedets nemmeste omsætningskrav: Du har 90 dage til at spille din bonus og din indbetaling igennem 10 gange, efter at du har lavet din indbetaling. Du skal altså bare spille for 3.000 kr.

Læs mere om Spilnu.dk i Bankoforums anmeldelse.

God fornøjelse!

Spilnu.dk bonus
5 (100%) 3 Stemmer

Annonce: Minimum 18 år  – Regler og vilkår gælder – Ansvarligt spil: ludomani.dk