Annonce: Minimum 18 år  – Regler og vilkår gælder – Ansvarligt spil: ludomani.dk


Spilnu.dk bonuskode

Spilnu.dk bonus

NB: SpilNu er desværre ikke længere i stand til at tilbyde bonussen, som er beskrevet i denne artikel. Du kan dog stadig få 100 kr. i bonus, men bonuskoden er ikke nødvendig.

Nu har Bankoforum skaffet dig en funklende ny bonuskode hos Spilnu.dk, som giver dig dobbelt så meget bonus, som ellers kan få.

Hvis du opretter din nye spillekonto gennem Bankoforum og indtaster bonuskoden CL200 kan du få op til 200 kr. i bonus på dit første indskud mod de normale 100 kr.

Det giver dig en ekstra fordel, når du begiver dig ud på eventyr i Spilnu.dk’s verden af eksklusive danske spilleautomater, som du ikke finder andre steder på det danske spilmarked.

Benyt bonuskoden CL200 hos Spilnu.dk her!

Min. 18 år – Regler og vilkår gælder

Spilnu.dk giver dig 100% i bonus op til 200 kr. med bonuskoden CL200.

Spilleautomater som du kender dem

Spilleautomaterne hos Spilnu.dk minder på mange måder om dem du er vant til at spille på i virkelighedens verden med masser af forskellige bonus- og jackpotspil, som kræver at du ind imellem tager vanskelige beslutninger. Du kan f.eks. prøve disse maskiner:

  • Airport
  • Bank Walt
  • Las Vegas

Der er desuden gode præmier at hente hos Spilnu.dk. Du kan f.eks score den helt store jackpot på Pie Rats automaten, som i øjeblikket er på lige knap 450.000 kr. og der er mange flere hvor den kommer fra.

Når du har fået din bonus hos SpilNu.dk, har du hele 90 dage til at spille den igennem 5 gange. Du skal altså bare spille for 1.000 kr og det er dermed et af markedets absolut mest overkommelige omsætningskrav.

Held og lykke!

Spilnu.dk bonuskode
5 (100%) 4 Stemmer

Annonce: Minimum 18 år  – Regler og vilkår gælder – Ansvarligt spil: ludomani.dk