Annonce: Minimum 18 år  – Regler og vilkår gælder – Ansvarligt spil: ludomani.dk


Velkomstbonus hos BingoSjov

gratis gave bingosjov.dk

Næsten alle spillesites giver dig en startbonus at komme i gang for.

Men hvor de fleste “nøjes” med at fordoble dit indskud, så tager BingoSjovs velkomstbonus lige et ekstra skridt.

Din velkomstbonus hos BingoSjov er nemlig på hele 100% op til 2.000 kr.

Du kan altså fordoble dit indskud, så du i alt kan have helt op til 1.000 kr. at spille for, hvis du indsætter 500 kr.

Du kan selvfølgelig også nøjes med mindre beløb, og så bliver bonussen derefter, f.eks:

  • Indsæt 200 kr. og få 200 kr. i bonus
  • Indsæt 400 kr. og få 400 kr i bonus
  • Indsæt 500 kr. og få 500 kr. i bonus

Du kan desuden få bonusser på de næste to indbetalinger, så du kommer op på i alt 4.000 kr.

Få velkomstbonus hos BingoSjov.dk HER!

Min. 18 år – Regler og vilkår gælder

Få 100% op til 2.000 kr. i velkomstbonus hos BingoSjov.

Hvordan får jeg min velkomstbonus hos BingoSjov?

Det er ganske enkelt at få din velkomstbonus. I første omgang skal du naturligvis have oprettet en spillekonto. Det gør du ved at klikke på den grønne knap herover og siden klikke på “Åbn konto” knappen på BingoSjovs hjemmeside. Derefter skal du bare følge instruktionerne.

Når din spillekonto er oprettet kan du i øvrigt komme i gang med at spille helt gratis på Starburst spilleautomaten. Du får nemlig hele 50 gratis spins, så snart din spillekonto er registreret.

Derefter kan du så lave din første indbetaling, som giver dig yderligere 100 spins, hvis den er på mindst 500 kr. I højre side af skærmen finder du en knap, hvor der står “Indbetal” og et klik på den sender dig ind på betalingssiden, hvor du skal vælge din foretrukne betalingsmetode og derefter indtaste dine kort- eller kontooplysninger. Husk at du skal indbetale mindst 150 kr. på din konto.

Din bonus kommer ind på din spillekonto med det samme, og så er du klar til at spille med dobbelt så meget som du indbetalte, og som du vil se, er der masser at bruge din store bonus til.

Men der er ikke slut endnu. Du får nemlig også bonus på dine næste to indbetalinger. Du kan få 75% op til 2.500 kr. i bonus på indbetaling nummer to, mens din tredje indbetaling giver dig en bonus på 50% op til 3.000 kr. I alt kommer du dermed op på hele 7.500 kr. i bonusser.

Brug din velkomstbonus fra BingoSjov på automaterne

Det er ikke helt ligemeget, hvor du bruger din velkomstbonus. Bingosjov har lidt over 200 forskellige spilleautomater og det er dem, du skal bruge din bonus på.

Som de fleste andre steder er BingoSjovs velkomstbonus nemlig underlagt et omsætningskrav. Bonusbeløbet skal spilles igennem 35 gange, så får du 500 kr. i bonus skal du altså spille for 30.000 kr. inden bonussen og gevinsterne kan trækkes ud fra din spillekonto.

Du kan kun opfylde gennemspilskravet på spilleautomaterne hos BingoSjov. Bordspil og bankospil tæller desværre ikke med til kravet, og det er derfor ikke muligt at bruge bonuspenge på disse spil.

Du kan i øvrigt altid kigge på kampagnesiden hos BingoSjov, og se om ikke der skulle være en ekstra bonus til dig. BingoSjov laver ofte gode tilbud og ikke mindst sjove konkurrencer til deres spillere.

Klik her og få din velkomstbonus hos BingoSjov allerede i dag. Du kan se frem til mange timers god casinounderholdning og måske kan du endda løbe med en af de progressive jackpots.

 

Vil du vide mere om BingoSjov, kan du evt. læse Bankoforums anmeldelse.

God fornøjelse på BingoSjov.dk!

Velkomstbonus hos BingoSjov
5 (100%) 5 Stemmer

Annonce: Minimum 18 år  – Regler og vilkår gælder – Ansvarligt spil: ludomani.dk