Vera & John holder VM

Hvis du mener, at du har det held, der skal til for at komme med helt frem, kan du nu bevise det, når Vera & John holder VM.

I november måned kan du nemlig spille med om gevinster for i alt  €100.000, og hver dag er en ny turnering.

Du skal bruge de daglige turneringer til at kvalificere dig til den store finale den 30. november, hvor kun de bedste af de bedste er med.

Sådan kommer du med:

  1. Log ind på din Vera & John spillekonto
  2. Lav en indbetaling
  3. Spil og vind så meget du kan
Vær med i Vera & Johns VM - KLIK HER!

Nye spillere kan få 200 gratis spins hos Vera & John

Sådan foregår Vera & Johns VM

Hver dag er som nævnt en ny turnering, hvor de fem bedste og mest succesfulde spillere deler en præmiepulje på €1.900. Her er dog tale om bonuspenge, som skal spilles igennem 20 gange, inden de kan trækkes ud.

Men endnu vigtigere er, at de fem bedste spillere også får en plads i den store finale, som foregår den 30. november. Her kommer 140 spillere altså til at kæmpe om en pulje på hele €50.000.

Hver spiller i finalen får et antal gratis spins, og vinderen er den spiller, som får den største gevinst på et enkelt spin. Præmiepuljen bliver delt mellem de fem bedste spillere, så selv om vi ikke kender den nøjagtige fordelingsnøgle endnu, så tør vi garantere en kæmpe gevinst til vinderen.

Besøg Vera & John allerede i dag, så du kan være klar, når det går løs i morgen. Husk at nye spillere hos Vera & John kan få op til 900 kr. i bonus og 200 gratis spins fordelt over de to første indbetalinger.

God fornøjelse!