Annonce: Minimum 18 år  – Regler og vilkår gælder – Ansvarligt spil: ludomani.dk


Vind Vera & Johns drømmerejse

Der er ikke så meget at sige til hvis rejselysten har meldt sig her i den mørke vintertid, og lige nu har du en chance for at vinde Vera & Johns drømmerejse til 50.000 kr.

Det bedste ved det hele er, at der ikke er tale om en turnering, hvor du skal vinde så meget som muligt – du behøver faktisk ikke gøre andet end at logge ind på din spillekonto.

Det kan du gøre en gang om dagen frem til den 20. februar for at få et lod til trækningen hver eneste gang. Så er du med i lodtrækningen om de helt store gevinster.

Se her hvad du kan vinde:

  • Rejsegavekort på 50.000 kr.
  • 5.000 kr. i bonus
  • 2.500 kr. i bonus
Vind Vera & Johns drømmerejse - KLIK HER!

Min. 18 år – Regler og vilkår gælder

Husk at Vera & John Casino giver nye spillere 200 gratis spins

Sådan får du Vera & Johns drømmerejse

Som du kan se er der flotte gevinster at hente i konkurrencen, men de ovennævnte er kun til den store finale, som bliver trukket den 22. februar. I mellemtiden vil ti spillere hver uge vinde hver 100 gratis spins til Book of the Dead spilleautomaten.

Som nævnt kan du få et lod i trækningen, hver eneste dag du logger ind på din spillekonto, men det er ikke den eneste måde du kan få dit navn med i hatten. Du kan få mange flere lodder, som kan gøre dine vinderchancer større.

Du får nemlig yderligere 10 lodder til trækningen hver dag du indbetaler mindst 100 kr. på din spillekonto. Der er stadig lige over fire uger til konkurrencen er slut, så det kan blive til rigtig mange lodder, hvis du vil lege med.

Besøg Vera & John og få dit første lod allerede i dag. Hvis du er ny spiller hos Vera & John, kan du se frem til et flot velkomsttilbud, som giver dig 200 gratis spins og helt op til 3.000 kr. i bonus.

God fornøjelse!

 

Annonce: Minimum 18 år  – Regler og vilkår gælder – Ansvarligt spil: ludomani.dk