Annonce: Minimum 18 år  – Regler og vilkår gælder – Ansvarligt spil: ludomani.dk


Vind Bingosjovs forårspræmier

Har du mærket at det er blevet lidt varmere? Det kan det også blive på din spillekonto, hvis du vinder en af Bingosjovs forårspræmier.

Lige nu er der nemlig fuld gang i en konkurrence om en præmiepulje på hele 10.000 kr., og du har helt frem til den 29 april til at optjene dine lodsedler.

Det eneste du skal gøre er at spille for 100 kr., så er dit navn med i hatten, når der bliver trukket lod.

Sådan gør du:

  1. Log ind hos Bingosjov
  2. Find din favoritautomat
  3. Spil for 100 kr.

Sådan får du din forårspræmie hos Bingosjov

Som du kan se ovenfor er det ikke så svært at komme med i lodtrækningen en enkelt gang, men der kan være rigtig god mening i at blive ved med at spille, selv om du har ramt de 100 kr. Du kan nemlig optjene alle de lodder, du har lyst, tid og råd til.

Selv om der ikke er noget krav om at du skal spille på nogen bestemte spilleautomater, kan det i øvrigt også være en god idé at kigge på et par specifikke spil. Laver du 150 spins på Respin Rhino frem til i morgen søndag den 22. april får du 100 spins til Finn and the Swirly Spin, og det samme får du, hvis du laver 100 spins på Monkey Prince i næste uge.

Selve lodtrækningen foregår den 30. april, og der er som nævnt 10.000 i puljen hvor af de 3.000 går til vinderen. Der er 2.000 kr. til nummer to og 1.500 kr. til tredjepladsen. I alt er der præmier til 10 heldige spillere.

Besøg Bingosjov lige nu og optjen dit første lod til trækningen om forårspræmier. Husk at nye spillere hos Bingosjov kan få helt op til 7.500 kr. i velkomstbonus sammen med hele 150 gratis spins.

God fornøjelse!

Annonce: Minimum 18 år  – Regler og vilkår gælder – Ansvarligt spil: ludomani.dk