Annonce: Minimum 18 år  – Regler og vilkår gælder – Ansvarligt spil: ludomani.dk


Vinterlege hos Vera & John

Glem alt om kunstskøjteløb, ishockey og andre olympiske sportsgrene, for der er Vinterlege hos Vera & John.

Det vil sige, at du i hele februar måned kan se frem til at kæmpe med om spændende præmier, og hovedgevinsten er på hele 25.000 kr.

Vera & Johns Vinterlege er allerede i gang, men den første ugekonkurrence slutter først i morgen, og du kan stadig nå det. Indbetal 100 kr. og spil på disse spilleautomater:

  • Book of Dead
  • Pink Elephants
  • Babushkas
Vær med til Vinterlege hos Vera & John - KLIK HER!

Min. 18 år – Regler og vilkår gælder

Få helt op til 3.000 kr. i velkomstbonus hos Vera & John Casino

Sådan holder de Vinterlege hos Vera & John

Det er ikke kun hovedpræmien du skal spille med om. Hver uge er der nemlig præmier på højkant i form af hele 10.000 i bonuspenge, som bliver fordelt mellem 20 spillere. Der er 2.500 bonuskroner til vinderen.

Når du ikke at deltage i den første ugekonkurrence er der endnu en, som starter på onsdag, og det er samme vilkår, som er gældende. Du skal bare indbetale 100 kr. og så spille på tre nye spilleautomater.

Hvis du har deltaget i en eller alle ugekonkurrencerne kan du komme med i den helt store finale, som foregår den 1. og 2. marts. Her får du 20 spins til Hockey Hero, og rammer du den største gevinst med et enkelt spin, vinder du den store hovedpræmie på de 25.000 kr. Der er desuden 15.000 kr. til andenpladsen og 10.000 kr. til nummer tre.

Gå ind til Vera & John med det samme, så du kan være med i Vinterlegene fra starten af. Er du ny hos Vera & John, kan du hente en flot velkomstbonus på helt op til 3.000 kr., samt ikke færre dne 200 gratis spins.

God fornøjelse!

Annonce: Minimum 18 år  – Regler og vilkår gælder – Ansvarligt spil: ludomani.dk